· · Коментара: 0
Колорит

Савршенство: Четири комбинације боја за ауто из снова (Фото)

Кожни, двобојни, ексклузивни интеријер израђује се ручно за све моделе "поршеа 911"

porse-interior-naslovna-1.jpg
Фото:"Порше"

Заједно са дизајнерима из "Развојног центра" у Вајзаху (Немачка) "Поршеова ексклузивна мануфактура" креирала је нови концепт интериора за "порше 911".

Кожни интеријер, комбинација нових боја и материјала, уз наравно поштовање жеља купаца, сада су доступни за све моделе "поршеа 911".

Пакет опреме укључује кожна седишта напред и назад, квалитетне панеле на вратима, на другим деловима кабине и представљају врхунско умеће "Поршеове ексклузивне мануфактуре".

Фото:"Порше"

- Персонализација игра веома важну улогу у "Поршеу" - каже Александар Фабик, потпредседник "Индивидуализације и класике" у "Поршеу АГ".

- Око 90 одсто свих модела "911" су направљени према жељама купаца, а 25 одсто свих возила које испоручујемо широм света су прошла кроз нашу "Ексклузивну мануфактуру". Са новим кожним интериором "Ексклузивне мануфактуре" као опцијом ми смо додали нови квалитет у понуди која има око 700 опција. Тренутно нудимо комбинацију четири боје.

Прочитајте још: "Кија Xцеед" - кросовер нове генерације

Двобојни ентеријер је тренутно доступан у комбинацији "бордо црвена/крејон", "црна/шкриљац сива", "шкриљац сива/исландско зелена" и "графитно плава/мохаве беж".

Нове комбинације боја примењене су на седиштима 2+2 "сингл" а упечатљиво су урађени и обручи управљача где је кожа штепана ручно. Кожни детаљи су и на централној конзоли, на наслонима за главу али и на апликацијама на сигурносним појасевима.

Фото:"Порше"

"Поршеова ексклузивна мануфактура" налази се у Цуфенхаузену. Високо квалификовани и врхунски обучени радници посвећују пуну пажњу сваком детаљу, наравно то све изискује и пуно радних сати јер се највећи део посла обавља мануелно. 

Фото:"Порше"

У складу са захтевима купаца "Поршеова ексклузивна мануфактура" такође производи лимитиране, мале серије комбинујући високо квалитетне материјале са модерном технологијом израде који дају хармоничне производе.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.