· · Коментара: 1
КРУГ

Миодраг је висак ставио изнад карте, а он је показао у правцу Ћуприје - било му је јасно ШТА ТРЕБА ДА РАДИ

У потрази за леком Миодраг Јевремовић је успео да пронађе енергетски крзг

Jagodinamesto-Jevremovicevog-krugaZ.-Gligorijevic.JPG
Миодраг користи висак Фото: З.Глигоријевић

Јагодинац Миодраг Јевремовић (79) имао је здравствене тегобе, којих никако да се реши. Свашта је, каже, пробао, али му ништа није помагало. Латио се свог виска и упитао шта би могло да му помогне. Енергетски круг -  добио је одговор!

Прочитајте још: У овом градићу чим падне киша сви БЕЖЕ из поља, јер тамо камење РАСТЕ!

Пошто је чувеним Најдановим круговима забрањен приступ, он је почео да тражи своје. Када је висак ставио изнад карте, показао је у правцу Ћуприје. Тачније, нашао га је на самом излазу из града, с леве стране пута, у правцу Параћина. Центар енергије нашао је у две тачке и виском утврдио колико пута треба да иде на терапију и колико оне треба да трају.

Миодраг виском показује енегију Фото: З. Г.
Висак је пронашао енергетски круг и одредио терапију.

- Висак ми је одговорио да треба да идем четири пута и да останем по 16 минута - каже Јевремовић.

Први пут га је болела глава, а сваког наредног третмана болови су били све мањи. Наследну болест не може да излечи, али више не осећа бол у потиљку.

Прочитајте још: Откривено после више од једног века: Отац Шерлока Холмса је био УБИЦА, а злочин је савршено прикрио

Стане се у круг и изговара лична молитва.

Јевремовић мисли да енергија различито делује на свакога и сматра да је веома важно да свако ко дође верује у излечење. Док стоји у мислима треба да казује неку молитву. Најбоље је да има своју молитву.

- Нарочито је битно да штитна жлезда добро ради јер је веома важна за организам, али је кључно  да сарађује с другим жлездама. Не постоји место у телу коме не може да се врати позитивна енергија. Мислим да енергетски круг не може да помогне само код наследних болести – сматра Јевремовић.

Паочитајте још: У овој цркви у Србији се нико НЕ ВЕНЧАВА И НЕ КРСТИ, а иза свега се крије УЖАСНА ПРИЧА

Скаларна пирамида
Јевремовић користи и скаларну пирамиду, коју је сам нацртао. Осамдесетих година прошлог века у „Трећем оку” је прочитао да отклања негативну енергију, тешке снове и несаницу. Прекопирао ју је и ставио испод јастука. Устао је много одморнији. Од тада је користи, али је комбинацију слова и бројева у међувремену урадио другачије .- Када ми се Цига Шнајдер жалио да га у сновима прогањају покојни отац и брат дао сам му скаларну пирамиду, решио се кошмара и сашио ми је штофани мантил – поносан је Јевремовић.

Он верује да висак може да му пружи одговор на сва питања. Каже да помоћу њега  може да утврди проценат здравља неке особе, начин лечења, да ли је нека особа жива или мртва, на који начин је самоубица себи одузео живот, у ком делу куће је негативна енергија...

Висак користи за мерење крвног притиска, али и ге је негативна енергија.

Чак и за мерење свог крвног притиска не користи апарат, већ га мери помоћу виска. Нема шта не може, каже, да утврди виском и нема дилеме коју не може да отклони.

Прочитајте још: Због нове технологије која осваја свет фармери у Србији остављају мотике

- Виском могу да се открију невероватне ствари. Једна жена је сумњала да су јој украли дете у болници и прогласили га мртвим. Користећи име њеног другог детета, висак ми је „рекао“ да та девојчица има брата. Онда сам узео карту и висак је показао да се он налази негде око Пожаревца. Нажалост, породица није хтела даље да истражује.

Висак све говори Фото: З.Г.

- Помоћу виска и карте утврдио сам да постоји топла вода у селима Слатина и Купиновац и много тога још - тврди Јевремовић.

Померио је тросед и престали су проблеми.

Најпре нацрта дијаграм са потребним подацима, а висак му својим кретањем даје поуздане одговоре.

Људи га неретко зову да помоћу виска утврди у ком делу њиховог дома постоји негативно зрачење. Једном га је позвао човек због проблем са простатом, док су његова супруга и кћерка имале пролем са миомима на материци. Када је помоћу виска добио одговоре, рекао му је како да размести ствари по кући, јер им је тросед на коме су седели док су гледали телевизију био на лошем месту.

Прочитајте још: Стари Египћани су пронашли еколошку боју која ХЛАДИ зграде, а ми је свакодневно користимо као ШМИНКУ

- Многи не знају да сваки предмет, па чак и уметничка слика, аутомобил, минђуше и друге ствари могу да имају негативну енергију - каже Јевремовић.

Нису раније људи без разлога дуго и пажљиво бирали где ће да саграде куће. У селима би данима пуштали краве или овце на испашу. Кућу би подизали на местима на којима су се оне најдуже задржавале, јер оно зрачи позитивну енергију.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.