· · Коментара: 0
ГЕЈМИНГ

Пет нових игрица стиже у марту

Љубитељи ПЦ игрица у наредном месецу добијају пет новитета - Доом Етернал, Моунт & Бладе 2: Баннерлорд, Ниња Тхеорy, Доом 64 и Нарака: Бладепоинт

games.png

Годину која је тек пред нама обележиће и нове игрице, које су водеће компаније у свету гејминг најавиле још 2019. године.

Доом Етернал

Нова верзија игрице Доом Етернал доноси пакао на Земљу, што је кључна промена од последње поставке из 2016. године, када је игрица поново покренута. Љубитеље игрица очекује борба са двоструко више демона у овом делу, уз могућност користец́ења богато надограђену оружарнице. Ово укључује нову верзију Супер Схотгун оружја, који на крају има „хватаљку за месо“ и мноштво других смешнијих модела оружја. Уместо у октобру када је најпре био планирано лансирање нове верзије игрице, датум издавања одложен је за 20. март 2020. године.

Моунт & Бладе 2: Баннерлорд

Креатори новог наставка популарне игрице достићи ће нови застрашујуц́и ниво. Наставак носи много више РПГ елемената, укључујуц́и комплетну кампању за једног играча са ненадмашним нивоом слободе, новим фракцијама, опсадама дворца. Ово су једине чиненице које су до сада објављене.

Ниња Тхеорy

Игрица Ниња Тхеорy (Хеллбладе, ДмЦ, Енславед) доноси нове борбене мете и изграђује нешто што изгледа као да Бордерландс.

Доом 64

ПЦ играчи коначно добијају Н64 Доом, који такође представља додатак уз нову верзију Доом Етернал. Игрица долази са неким новим визуелним побољшањима, али стручњаци доводе у питање однос потенцијалне цене и игрице која ће први пут бити самостално презентована.

Нарака: Бладепоинт

Кинески студио 24 Ентертаинмент објавио је трејлер за нову мултиплаyер акциону игру која доноси систем безграничног покрета и омогуц́ава играчима да се пењу, висе на зиду и још много тога. У игрици су присутни системи блокирања и парирања, али нема стварних блокова или опција за парирање или они до сада још увек нису откривени. 

 

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.