· · Коментара: 0
НЕВЕРИЦА

Олимпијске игре у Лондону пре 8 година НАЈАВИЛЕ КОРОНУ?! Постоји ВИДЕО као доказ!

Снимак церемоније отварања Олимпијских игара у Лондону 2012. постао је поново популаран – неславним поводом.

Сегмент отварања подсећа на оно што се данас дешава – преко 300 болничких кревета у хали, ту су и медицинске сестре које играју, али и – чудовишта

Наиме, део „представе“ непријатно подсећа на оно што се управо дешава – пандемију. Све се може погледати на „Јутјубу“, а сегмент почиње призором које неке подсећа управо на слику „популарног“ вируса, а затим се оцртава реч „ГОСХ“ (бог), која се преображава у „НТХ“ (Британска здравствена служба, основана у Лондону 1948). То је и био циљ представе – да промовише здравство, а посебно бригу за најмлађе, односно болницу „Грит ормонд стрит“, у којој се лече деца.

Прочитајте још: Главне земље ће напустити ЕУ, нова коалиција се јавља на истоку, а ево ШТА ЧЕКА СРБИЈУ

Међутим, призор је прилично бизаран, јер већ у следећој сцени схватате да је лого болнице – дете са осмехом и сузама – заправо састављен од болничких кревета. Да не знамо о чему се ради, помислили бисмо да је у питању нека од привремених болница какве се формирају у халама широм света.

Ковид болница? Фото:  Youtube/ screenshot MumzyJ
Поновно гледање отварање Олимпијаде у Лондону даје потпуно нову конотацију.

Деца леже у креветима, а медицинске сестре и лекари играју око њих (баш на онај начин на који данас „разбијају муку“). Учествовало је 600 плесача, сви запослени у НТХ, и 1200 волонтера из британских болница, који су извели „игроказ“ заједно са децом и – 320 болничких кревета. Малишани заједно са медицинским сестрама читају књиге, а онда се појављују страшна створења из енглеских бајки,попут, Капетан Кук, Злица од Опака, и црна чудовишта. Главни „зликовац“ је ту, наднет над уплашеном децом.

Прочитајте још: "Кад наша земља буде велика држава..." Једно место у Србији се не може снимити из ваздуха, а ПРОРОЧАНСТВО се и данас препричава (Фото)

 Стиже вирус Фото: Youtube/ screenshot MumzyJ
Читава церемонија делује као ковид болница, па многи мисле да је то било програмирање свести.

За то време „медицинари“ праве покрете попут роботских, све док у једном тренутку не одлуче да отерају створења. На крају се појављују 32 жене које су глумиле Мери Попинс, наравно, са кишобранима, и све постаје – леп крај застрашујуће бајке. Деца скачу по јарко осветљеним креветима – трамболинама, а у финишу се појављује бледа, џиновска глава бебе у средишту лондонске Арене.

Прочитаје још: Зараде велике: Списак занимања која ће у будућности бити најтраженија

Неки тврде да је церемонија заправо била у служби такозваног предиктивног програмирања – навикавања подсвести на оно што ће тек доћи и упозоравају на лоше намере организатора и креатора догађаја. Ми не знамо да ли је то тачно, али – заиста делује сабласно.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.