· · Коментара: 0
ГРЧКА

Молим вас да ово решите ХИТНО! Стигла ПРВА ЖАЛБА наших туриста Грцима!

Тек што су, после голготе на граници, стигли на море српски туристи почели да се жале.

104179701_665884287295854_6811685553118819632_n--1-.jpg

Први српски туристи успели су да се пробију до грчких летовалишта, а наш читалац Милан Миладиновић каже да се већ окупао на плажи Валтос у Парги.

Селфи спот на шеталишту Фото: М. Миладиновић

Прочитајте још: Грци спремили посебну ПОНУДУ и за СРБЕ једно ИЗНЕНАЂЕЊЕ до сада НЕВИЂЕНО (ВИДЕО/ФОТО)

Милан је из Ниша кренуо јуче ка Грчкој преко Бугарске и каже да је стигао на грчку границу око поноћи. Чекао је око сат времена и без икаквих проблема ушао у Грчку. Нико га није тестирао на Ковид 19 нити тражио посебна документа.

Пут од Ниша до Парге трајао је 12 часова.

Читав пут од Ниша до Парге трајао је 12 часова, али Милан се сместио, окупао и послао нам "свеже" фоторгафије из Парге. Грци су на шеталишту крај мора направили и селфи-спот за туристе које жељно ишчекују.

Плажа Валтос савршено чиста, лежаљке и сунцобрани удаљени.

- Упорност и ризик су се исплатили, јер је чистоћа на плажи одлична, сунцобрани и лежаљке су удаљене једне од других, нема гужве и све је фантастично - каже Милан.

Прочитајте још: После ПОМЕТЊЕ, Грци ЧАСТЕ СРБЕ: Ко донесе НАШ ПАСОШ добије попуст! (ВИДЕО/ФОТО)

Нема одмора без кафе Фото: Пиксабеј

Најзанимљивија вест дана стиже управо из Парге - стигла је прва жалба српских туриста. Наиме, иако конвој аутобуса још чека званичан допис грчких власти како би се упутили ка Грчкој, туристи који су индивидуално кренули већ су приметили да им нешто смета.

Прва званична жалба која је ове године упућена српској агенцији путем вајбера гласи:

Молим вас да ово решите под хитно!

"У апартману фали џезва. Молим вас да ово решите у најкраћем року."

Агенција је брзо реаговала и српским туристима је грчки газда у апартман одмах донео џезву.

Прочитајте још: Шта све можете у Грчкој са 5 ЕВРА?

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.