· · Коментара: 1
Крсташ

Код Милене је дошао поп, чуло се ВРИШТАЊЕ И ДЕМОНСКИ СМЕХ: Нишлија испричао како му је ћерку запосео ЂАВО (ВИДЕО)

Отац Габриел Аморт је био на челу Светског удружења егзорциста и имао је податке о 160.000 поседнутости

1592569527_exorcist-n.jpg
Фото:"Депозит"

Рођени Нишлија, Младен П. радио је у Торину већ десетак година. Он и супруга Светлана живели су складно одгајајући Милену, плавооки девојчурак која тек беше, те 1991. напунила 11 лета.

-  Кад одемо на ферагосто (колективни годишњи одмор Италијана у августу) и одемо у Југу, мораћемо да је крстимо у завичају - планирао је Младен да би му Светлана кроз осмех одговорила да то говори откако се дете родило...

Негде, средином лета у невеликој кући на ободу Торина, где је живела ова породица, почео је пакао.

Фото:"Депозит"

- Прво су почеле да експлодирају сијалице, једна, па две-три, па пет одједном. Чак иако нису биле упаљене. Радио, ТВ се палио изненада, сам од себе, врата се отварала - затварала, спуштале се ролетне. И док би Светлана на пример вриснула, Милена је све дочекивала са неким осмехом, чудним, злокобним - присећа се Младен.

Младен се поверио тамошњем свештенику православне цркве у Торину, који је једно поспелодне дошао у посету. Оно што је видео, доживео, је било нешто у шта није могао да поверује. Пробао је да прочита молитву, али је једва извукао живу главу из собе несрећне Милене.

Прочитајте још:ЈАУК И ДАНАС ОДЗВАЊА! У овој цркви у Србији се нико НЕ ВЕНЧАВА И НЕ КРШТАВА, а иза свега се крије УЖАСНА ПРИЧА

- Писаћу, молити оца Габријела да дође, помогне - било је једино што је успео да процеди ужаснути свештеник.
И заиста, после само неколико дана, три велике црне лимузине су се зауставиле испред куће Нишлије. У пратњи неколико свештеника дошао је отац Габријел. Испред куће, испред врата, испод прозора поставио је по једног свештеника...


После кратког поздрава и неколико питања родитељима, отац Габријел улази у собу запоседнуте девојчице са још једним свештеником са рапећем, библијом и бројаницама...Строго наређује да нико не улази ма шта да чују, виде...

Обред је трајао више од седам сати. Бука, несносан смрад, мирис сумпора, вриска, демонски смех, све је одједном стало. Тишина је била неподношљива да би у једном тренутку, млађи свештеник отворио врата кроз која се могао видети отац Габријел како клечи и моли се, док је Милена спавала сном праведника...
Ко је био отац Габријел? Да ли је заиста постојао или је наш Нишлија, који нам је све ово исприповедао, ипак пустио мало машти на вољу?

Прочитајте још:Знате ли ко су русаље? Налазе се у Србији, предвиделе су Велики рат и убиство краља Александра, људи им и данас верују

Не. Отац Габријел је заиста постојао.

Ради се о Габријелу Аморту који је рођен у Модени у Италији 1. маја 1925. О његовом животу се, све до 1954. када се заредио, мало зна сем да је за време Другог светског рата био у партизанима и да се жестоко борио против Нациста, за које је каније тврдио да су "слуге ђавола" и да су високи официри СС практиковали сатанистичке обреде.

За ту борбу у партизанским одредима отац Габријел је 8. септембра 2016. од Перфекта Рима, уз присуство Министра одбране Италије добио "Медаљу слободе".
Отац Габријел, члан реда Светог Павла, је 1986. године постао званични егзорцист Ватикана под патронатом оца кандида Амантинија шефа егзорциста Ватикана који је на челу те организације био пуних 36 година.

Фото:"Депозит"

Отац Габријел је са још шесторицом свештеника 1990. основао Међународну асоцијацију егзорциста коју је Ватикан званично признао 13. јуна 2014!

Отац Габријел се није либио да прича о свом послу. Написао је и десетине књига. На свако питање у бројним интервјуима је давао одговоре који се многима нису ни у Ватикану свиђали. Поготово после чувеног случаја нестанка девојчице из Ватикана Емануеле Орланди.Тврдио је и да је сам ђаво био у Ватикану и то онда када је Али Агџа Турчин ранио Папу.

Отац Габријел је преминуо у 91. години 16. септембра 2016. у Риму.

Заједно са својим свештеницима сукобио се са демонима који су запоседали људе, за време његове активне службе чак 160.000 пута у целом свету!

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.