· · Коментара: 0
ЗАСТРАШУЈУЋЕ

Јесте ли приметили СИМБОЛЕ на личним картама? Сви Срби имају исте, а ми вам ОТКРИВАМО њихово ЗНАЧЕЊЕ

Ако се добро загледате видећете и више него што се хтели

Licna.PNG
Фото: Принтскин/јутјуб/Белгрејд Тјуб

Папирне личне карте одавно смо бацили у дно фиока и заменили их биометријским. Међутим, ретко ко од нас је успео да примети да се на предњој страни документа крију скривени симболи, и то масонски!

Прочитајте још: НАСА пронашла доказ о постојању ПАРАЛЕЛНОГ СВЕМИРА?! Тамо време иде УНАЗАД?! 

Како тврди Белгрејд Тјуб у клипу објављеном на јутјубу пре неколико година, на средини предње стране личне карте, уколико се пажљиво загледате, можете приметити масонско око. И то није све. Из ока чак избијају светлосни зраци са бакље коју држи паганска вавилонска богиња Иштар. 

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Белгрејд Тјуб

Поред масонског ока, у доњем десном углу документа, у којем се налази потпис пунолетног грађанина смештен је округли холограм у којем је уцртана карта Србије. Одакле баш богиња Иштар на личној карти?

Прочитајте још: Добро погледајте овај САТ и ако га на нечијим рукама ВИДИТЕ, знаћете ко је тај ЧОВЕК

Наиме, кип паганске богиње Иштар налази се на врху зграде Владе Републике Србије у Немањиној улици и неодољиво подесећа на чувени Кип Слободе из Њујорка. Кип слободе су француски масони поклонили Американцима у знак пријатељства.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.