· · Коментара: 0
ТАЈНЕ

Мртав брат ми је рекао: БИЋЕ ОВДЕ УСКОРО - Шесторо људи открива шта се дешава ПОСЛЕ СМРТИ

Многи су се одувек питали да ли постоји загробни живот

1593168906_Depositphotos_54935577_s-2019.jpg
Фото: Депозит фото

Мистерија која прати човека од памтивека је шта се догађа са њим када напусти овај свет и пређе на "онај" мрачни, непознати. Многобројне теорије током историје покушавале су да одгонетну ову тајну, међутим која је од њих истинита и даље се не зна. Како би покушали да сазнају шта је то иза светла, корисници друштвене мреже Редит поставили су ово питање људима који су се повратили из клиничке смрти, а одговори ће вас изненадити.

Прочитајте још: Сине, она је умрла пре 7 година: Повезао девојку до центра Неготина, сутрадан сазнао БОЛНУ ИСТИНУ

1. Као читање књиге

Исповест момка који је био на оној страни након што је после последица на операционом столу искрварио и био клинички мртав на седам минута рекао је како се пробудио у простору који личи на свемир, али без звезда и планета. Како је испричао, није му било ни топло ни хладно, нити је био уморан или гладан само се осећао мирно и спокојно. Сећао се да је размишљао о свом животу, смењивале су му се слике, па је имао утисак као да чита неку књигу.

2. Посета драге особе

Овај момак је доживео клиничку смрт на путу до болнице када је пао са мотора. Сећао се да је одједном све кренуло да му се црни пред очима и стишавају звуци око њега. Када је отворио очи видео је свог брата, који је иначе мртав већ неколико година. Једино чега се сећао је слика брата како гледа на ручни сат и каже: "Биће овде ускоро".

Прочитајте још: На корак до откривања НАЈВЕЋЕ МИСТЕРИЈЕ човечанства: Отворен ХАНГАР 1, а са њим истина о ВАНЗЕМАЉЦИМА

3. Башта

После тешке алергијске реакције која је на кратко зауставила срце једној девојци, она је навела како се сећа да се у том тренутку нашла у некаквој башти. Како је навела, башта је била пуна цвећа и траве, а видела је и игралиште на којем се играло двоје деце - дечак и девојчица. Такође, имала је осећај да може да бира да ли ће остати или се вратити назад. Када је помислила како не жели да напусти своју мајку пробудила се одмах.

4. Пауза на аларму

Тинејџер је доживео клиничку смрт после сепсе, а свој кратки период на "оној" страни описао као миран и прелеп доживљај. Имао је осећај као да је притиснуо паузу на аларму. Такође је описао да је изгледало као када људи кликну још пар пута пре него што се сете да морају у школу или на посао.

Прочитајте још: Код Милене је дошао поп, чуло се ВРИШТАЊЕ И ДЕМОНСКИ СМЕХ: Нишлија испричао како му је ћерку запосео ЂАВО (ВИДЕО)

5. Шала

Момак коме је три пута срце стало док су лекари покушавали да га поврате испричао је како сваки пут када су притиснули електрошокове на његове груди пробудио сваки пут и имао осећај као да је усред неке шале. Није видео никакво светло, како је навео, већ је мислио да је спавао.

6. Нема ничега после

После саобраћајне несреће момак је изгубио пулс на два минута, а повратио га је његов друг који је у том тренутку био са њим. Рекао је да је његово искуство било празно, ништа није видео, никакве снове нити визије.

Прочитајте још: Руски научник тврди да ванземаљци постоје, а он зна где и како нас контролишу

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.