· · Коментара: 3
СТОГОДИШЊАЦИ

Руски исцелитељ открио ЛЕК ОД СМРТИ: Ако желите да живите вечно користите ПОСЕБНО УЉЕ

Виталиј Островски, руски исцелитељ који помаже Русима да се врате природи и буду здрави - тврди да постоји компбинација природних лекова са којим ћемо живети прилично дуго

maxresdefault.jpg

Комбинација је много, а једна од најмоћнијих - ђумбир и црни кумин.

То је "лек од смрти" и он је једноставан, као што је и само одржавање живота врло једноставно, тврди овај руски алтернативац који на "Јутјуб" каналу има милионске прегледе својих емисија о здрављу.
- Ако сте рођени у природним условима - природа ће вас одржавати и лечити. Ако сте рођени у хемијским условима - одржаваће вас и лечити хемија - каже Виталиј Островски.

Прочитајте и ово: Руси "одлепили" за гардеробом од КОПРИВЕ И КОНОПЉЕ: Тканине спречавају РАК КОЖЕ, а верује се да постоје и друга лековита својства

Да бисте направили овај сок, потребно вам је да се испуне елементарни услови.

Први, уље од црног кумина мора бити са свим микроелементима. Дакле, саветује Островски, када од наших арапских комшија купујемо ово уље, требало би нађемо оно које има талог. То ће бити довољан знак да није процеђено у потпуности и лишено миокроелемената. Наравно, мора бити хладно цеђено.


- Уље које је рафинисано је неупотребљиво, јер је у њему убијено све што је било живо. Оно уље које јефтино купујемо (сунцокретово) је смрт за нас. Па да, много нас има, и ако нас смање - биће мање гужве у аутобусу и метроу - саркастично каже Островски.

Како се пије?
Ако желите да живите безбрижно, далеко од смрти, требало би да пијете овакву мешавину три пута дневно, по једну кашику месец дана. Можете да је узимате и у етапама, два пута годишње по месец дана свакодневно, на пролеће, рецимо, и на јесен.

Како се припрема?

Ђумбир треба бити органски. Ове две природне стваври се сједине. Ђумбир се изренда, па процеди и помеша се у истом односу са уљем од црног кумина.

 Ако желите да живите "вечно" - онда пијте све време свакодневно. Зашто је овај напитак јачи од смрти? Виталиј Островски одговара:

- Зато што он држи здравим и у приправности жучни мехур, а ако је жучни мехур здрав, све је здраво. Нема ниједне болести и нема карцинома. Црева се свакодневно са овим напитком чисте од разних паразита и организам је здрав и способан да дуго траје.

Како уклања седе?

Он није моћан само за унутрашњи ред и здравље. Када хоћете да се решите седих, Островски каже да би требало трљати кожу главе уз длаку и низ длаку по 500 пута.

- То је стари кинески рецепт који сам чуо од мојих будистичких пријатеља - каже он.

Права комбинација
Своје савете за здравље Виталиј Островски никада не намеће. Увек каже да он ради тако и да то њему годи, а ми сами покушајмо и нађимо праву комбинацију за нас.

Ђумбир има моћ да утиче на фоликуле длаке, а црни кумин поспешује раст и убија штетне микроорганизме.
Ако сте већ направили овај моћни сок, онда га употребите и за масажу носа, споља по лицу и делимично и унутра, у ноздрвама.

- Тако ћете очистити од наметљиваца ваш нос и први део система за дисање, где је удар непожељних гостију најјачи - каже Островски.

После тога, нос би изнутра требало намазати са мало уља од матичњака и вазелина. Ако то редовно радите - никада нећете "фасовати" вирус или грип или друге непријатеље које улазе у наш "свемир" кроз нос.

Прочитајте и ово: "КРВАВИ ЕЛИКСИР" био је најскупљи и најтраженији лек на свету, а сада га користи ВЛАДИМИР ПУТИН

- Сами одлучите шта је најбоље за вас. Ја вам преносим само шта мени годи. Покушајте и ви, и будите храбри и никога се не бојите. Никог, јер је страх највећи наш непријатељ - поручује Островски.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.