· · Коментара: 0
СУДБИНА

Отишла је у болницу због НЕМОГУЋИХ БОЛОВА, а оно што се десило 4 САТА КАСНИЈЕ ШОКИРАЛО ЈЕ ЧАК И ЛЕКАРЕ

Крајње необичан пример тога шта живот носи

lizi.PNG
Фото: Принтскрин / Инстаграм лиззие_qуаах

Лизи Куа, симпатична инструкторка балета из Илиноиса, недавно је на Тик Току објавила кратак видео који је врло брзо постао виралан, а њена прича раширила се по свету као један крајње необичан пример тога шта живот носи и како може да се преокрене у тренутку.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Литтле ✨ лифе упдате✨ И’ве ловед тхе фриендсхипс анд амазинг еxпериенцес И’ве цреатед ат @роyаландреесе, бут И’м супер еxцитед то оффициаллy саy И’лл бе ноw wоркинг wитх Емилy & Карен @ремаx доинг тхеир социал медиа маркетинг анд дата ентрy! Мy Р+Р гирлс, И лове yоу ендлесслy анд yоур сwеет хеартс! Со еxцитед фор а неw цхаптер. Лмк иф yоу’ре лоокинг фор а хоусе ?✨

А пост схаред бy Лиззие Qуах (@лиззие_qуаах) он  

Прочитајте још: ПОГИНУЛА ЧИТАВА ПОРОДИЦА: Отац, мајка и двоје деце кренули на сахрану, па настрадали (ФОТО)

Она је објаснила како је пре нешто мање од годину дана отишла у Хитну помоћ због ужасних болова у стомаку, а била је уверена да је разлог томе камен у бубрегу од ког је већ патила... Но, испоставило се да била далеко, далеко од праве дијагнозе.

Наиме, ова 23-годишњакиња је заправо имала трудове и четири сати након доласка у болницу она је на свет донела здраву девојчицу. Ово можда не би било чудно, да је Лизи знала да је трудна!

- Био је то најгори бол који сам доживела. Осетила сам јаке грчеве у доњем делу леђа и стомака, као да ме неко изнутра цепа, а испоставило се да се баш то и догађало- испричала је она.

Прочитајте још: СЕЋАТЕ ЛИ се дечака ког је Ања спасила сигурне СМРТИ? Прича добила невероватан ОБРТ (ФОТО)

Ова девојка истакла је и како није имала представу да чека бебу, пре свега јер није имала никакве јасне симптоме. Радила је више него икада пре, па се хранила нездраво и није постизала да посећује теретану, и благи пораст килограма је приписала томе. Такође, уредно је добијала сваког месеца циклус, а мислила је да се умор јавља због повећаног обима посла.

Осећала сам се као да ме неко цепа изнутра, а испоставило се да се управо то и догађало

На концу свега каже да је порођај био најтрауматичније искуство у њеном животу, и да је у том тренутку доживљавала оно за шта се жене припремају девет месеци. Она није имала прилику за то.

Прочитајте још: Дан који нико НЕЋЕ ЗАБОРАВИТИ: Када се сазнало да је Медлин нестала сви су гледали У ЊЕНУ МАЈКУ и овај ДЕТАЉ

- Сазнала сам да сам трудна у хитној помоћи, а четири сата касније сам се породила. Нисам добила епидуралну јер је било прекасно. Проживљавала сам невероватне болове, нисам имала појма хоћу ли родити дечака или девојчицу, прерано или у термину, здраву или болесну бебу. Морала сам да процесуирам пуно тога, а поврх свега сам се порађала- прича Лизи.

Срећом, ова прича је имала добар крај - Лизи је родила здраву девојчицу, а данас ужива са ћеркицом и својим партнером Шоном Стоксом.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.