· · Коментара: 0
ПСИХОЛОГИЈА

Жене које носе црвени веш су страствене, а оне се ЖУТИМ?

За даме у црвеном вешу често кажемо да су страствене, али о лепшем полу говоре и друге боје доњег рубља.

Depositphotos_240779850_s-2019.jpg
Фото: Депозитфото

Психолог Карен Хелер сматра да боје утичу на расположење, понашање, на то како нас други доживљавају, али открива и каква је жена љубавница.

Прочитајте још: Заборавите на јарке боје и надоградњу косе - ево шта ће бити потпуни ХИТ

- Игром бојама можете да “зачините” сексуални живот - каже Карен.

Жути грудњак носе жене које су одане партнеру и жуде за нежношћу, а оне које преферирају црвено не губе време на романтичне игрице, воле узбуђења и да испробавају нешто ново у спаваћој соби.

Даме које радо носе ружичасти, светлоплави или зелени веш зраче љубављу и оптимизмом. Имају детињасти шарм, околина их доживљава као неодољиве, воле да се забављају и увек су у потрази на новим пустоловинама.

Ако углавном носите грудњак боје коже то значи да сте организована, природна, реална и опуштена особа која ништа не крије.

Жене које преферирају бели веш настоје да сачувају приватност. То је боја невиности, страсти и тајни, али радо их носе и жене које желе да истакну природну лепоту. Бела је карактеристична за смирене и озбиљне жене, оне које брину о партнеру и не плаше се сопствених емоција. Црна боја указује на скривене емоције, говори о храброј и амбициозној жени која нагиње класичном стилу и не прати модне трендове.

Прочитајте још: Ако сте ДАМА, онда морате да поседујете ОВАЈ КОМАД гардеробе

Жели партнера са којим може да оствари дугу и озбиљну везу, али то не значи да пристаје на монотон однос.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.