· · Komentara: 0
PROROČICE

Očekuju nas nepogode, zemljotresi i poplave, TRAMP će pobediti na izborima, ali NEĆE biti PREDSEDNIK

Čuvena britanska proročica Džema je najavila da će Donald Tramp ponovo biti izabran za predsednika.

1593865125_ThisMorning.PNG
Džema Foto: Youtube/ screenshot This Morning

Džema Pakington (64) je čuvena britanska proročica koja predviđa budućnost uz pomoć asparagusa! Naime, ona ga baci i prema položaju u kom padnu zelene stabljike vidi budućnost!

Pročitajte još: Otac Tadej predvideo UŽAS: U Crnoj Gori izbiće građanski rat, podići će se i Albanci, a Srbi će IMATI VELIKU ULOGU

Foto: Youtube/ screenshot This Morning

Džema je, do sada, predvidela mnogo toga, a mediji su je najčešće zvali da bi pitali ko će pobediti u fudbalu ili kriketu. Ovaj "asparamaster" je za ovu godinu, kao najvažniju vest, objavila da će Donald Tramp ponovo pobediti na izborima.

Protivnici se neće smiriti dok Trampa ne izbace iz Bele kuće.

Međutim, ona tvrdi da će posle teške izborne bitke Tramp započeti drugi mandat, ali ga neće završiti. Naime, ona kaže da se protivnici neće pomiriti sa njegovom pobedom, uspeće da izdejstvuju njegov "impičment" i izbaciće ga iz Bele kuće!

Ona tvrdi da će ovo biti godina puna vrmenskih nepogoda, zemljotresa, uragana, poplava i sličnih problema sa klimom.

Drugo značajno Džemino proročanstvo je u vezi kraljevske porodice u kojoj nema kraja skandalima. Ona kaže da će još neko blizak kraljici biti "oslobođen" javnih dužnosti. Takođe, tvrdi i da Bekingemsku palatu očekuje smrtni slučaj, ali i nova trudnoća!

Ona je, inače, previdela sve prethodne trudnoće Kejt Midlton.

Pročitajte još: Počeće Treći svetski rat, a Amerikanci će bežati u SRBIJU - Proročanstvo RUSKIH SVETIH OTACA

Džema je počela da proriče budućnst sa osam godina, a prošle godine je imala nekoliko uspešnih predviđanja, pa je tako predvidela ko će dobiti oskara, da će propasti "Tomas Kuk", da će se ponvoo emitovati "Veliki brat" i slično.

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.