· · Komentara: 0
BAZENI

Ovo su NAJLEPŠI bazeni na svetu: Jedan se nalazi na 57. spratu, a pogled F-A-N-T-A-Z-I-J-A (FOTO)

Postoji nekoliko legendarnih bazena koje su proslavile svetske zvezde, ali i influenseri.

bazen.jpg
Bazen sa pogledom Foto: Piksabej

Najlepše kupanje je u moru, ali postoje bazeni pored kojih se treba slikati.

Pročitaje još: Mladi PLAČU širom sveta: ŽURKA je gotova, nova PRAVILA na Ibici

Kupanje na visini

Za bazen na vrhu hotela "Marina Bej Sends" u Singapuru slobodno može da se kaže da je to pravo kupanje na visini. Naime, to je najviši i najveći bazen na svetu. Nalazi se na 57. spratu i iz ovog bazena se pruža neverovatan pogled na grad i, praktično, čitavo ostrvo. Otvoren je za javnost i ulaznica je oko tri evra.

Kupanje sa stilom

Možda bazen nije veliki, ali je svakako poseban! "Kavo tago" hoteli se uvek nalaze na izuzetnim lokacijama kao što su Mikonos ili Santorini. Kupanje u pećini sigurno nije običan doživljaj! Bazen nije otvoren za javnost, već privilegija gostiju hotela.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

? by @_dgtravel_ via @cavotagoosantorini

A post shared by Cavo Tagoo Mykonos (@cavotagoomykonos) on

Kupanje sa tradicijom

Najpoznatiji australijski bazen nalazi se blizu čuvene Bondai plaže, odnosno samo sedam kilometara od Sidneja. Star je više od sto godina, a najveća prednost je što iz njega, sa koktelom u ruci, mogu da se posmatraju kitovi! Bazen Ajsberg je otvoren za javnost i ulaznica je devet australijskih dolara.

Pročitajte još: Svi ste čuli za ružičaste plaže, a u Evropi postoje samo ČETIRI: Zbog njihove boje se vodi prava polemika (FOTO)

Legendarno kupanje

U Maroku postoje ženski i muški bazeni, ali i bazeni u rijadu. Prema urbanoj legendi bio jedan porodični rijad kojem nije išao posao, a onda su pozvali australijske influensere da se slikaju pored bazena i turisti su nagrnuli. Marakeš ima mnogo malih hotela-rijada i svaki od njih ima bazen koji nije veliki, ali kupanje u njemu pločice i atmosfera čine legenarnim!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Au Maroc ??, le déconfinement c’est pour bientôt !?? Plus que quelques jours à patienter avant la fin du confinement, le 20 mai. ✨ Nous saurons quelques jours avant cette date ce qui pourra réouvrir à Marrakech (quels commerces, etc). ?? On vous tiendra informés dès que la nouvelle sortira officiellement. En espérant que quelques jours de vacances à Marrakech seront possibles aux Casablancais, Rabatais et Agadirois ! ?? Pour les étrangers, il est encore trop tôt pour se prononcer... ? Aujourd’hui, on vous fait voyager en stories: suivez nous ! ❤️ —- In Morocco ??, deconfinement is coming soon! ?? Only a few days to wait before the end of lockdown, May 20. ✨ We will know a few days before this date what may reopen in Marrakech (which shops, etc.). ?? We will keep you informed as soon as the news is officially released. Hoping that a few days of vacation in Marrakech will be possible for Casaoui, Rabati ! ?? For foreigners, it is still too early to say ...? Today, we make you travel in stories: follow us! ❤️ @kristie_biddle

A post shared by MARRAKECH BEST OF (@marrakechbestof) on

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.