· · Komentara: 0
ISKRENO

Ana Sević tuži Darka Lazića: Oglasio se i pevač

Ana Sević odlučila je da tuži bivšeg supruga Darka Lazića, zbog navnodnih laži koje je u poslednje vreme pričao po medijima.

1592812760_darko-lazic.jpg
Foto: Ataimages

Naime, popularni pevač u jednom intervjuu ispričao je kako mu je Ana tokom braka bila neverna, što je njegovu trudnu bivšu suprugu veoma iznerviralo, pa je odlučila da presavije tabak. 

Pročitajte još: Ana Sević u trećem mesecu trudnoće? Oglasio se i Darko Lazić

Ana Sević nije imala komentar, dok je Darko Lazić o tužbi saznao iz medija, jer sa Anom nije u kontaktu: -To morate nju da pitate, to ne bih da komentarišem. Nismo se čuli neko vreme, ali ako mene pitate, u suštini smo okej - rekao je Darko i dodao da joj je trudnoću čestitao putem medija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

? Nasa mala porodica ce postati bogatija za jos jednog clana ? Beskrajno se radujemo i nema reci kojom mozemo opisati srecu i zahvalnost Bogu na ovom daru i jos jednoj najvecoj sreci ❤️??? Pre nekoliko dana smo uradili VERAgene prenatalni test, tako da uskoro očekujemo rezultate koji će nam pokazati genetsko zdravlje, ali i pol bebe. ? Sama procedura za obavljanje VERAgene testa je više nego jednostavna i bezbolna, mama daje samo venski uzorak krvi a tata bris iz usta ,a dobija se izveštaj o preko 100 genetskih stanja! ? Za svoje bliznje uvek biram najbolje tako da sam lako donela odluku da ovaj test uradim bas kod njih ☝? Sve pohvale za @veracitysrbija #veracity ????

A post shared by ANA SEVIC OFFICIAL (@anasevicofficial) on

Podsetimo, Darko Lazić je nakon saobraćajne nesreće koju je imao u oktobru 2018. godine dobio borbu za život, ali je zbog nekretanja dobio kilograme zbog kojih mu je bilo veoma teško. Pevač je nakon oporavka odlučio da se podvrgne operaciji želuca i posveti rigoroznoj dijeti, koja je dala i vidljive rezultate.

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.