· · Komentara: 0
ŠOK

Ilda Šaulić progovorila o trudnoći i koroni (FOTO)

Pevačica podelila lepe i ne baš tako prijatne vesti

1593684356_ilda.jpg
Foto: Ataimages

Ilda Šaulić danas je putem društvene mreže Instagram obradovala, ali i rastužila svoje fanove, jer je otkrila da je u drugom stanju, ali da je i pozitivna na korona virus.

Pročitajte još: Naš poznati glumac otkriva: Ovo je NAJVIŠE što sam žrtvovao zarad karijere

Ilda se trenutno nalazi u samoizolaciji i kaže da se uprkos saznanju da ima koronu, dobro se oseća: - Dragi moji, imam sa vama da podelim dve vesti, jednu najlepšu i drugu ne tako dobru. Prva je da ce naša porodica postati bogatija za još jednog člana, čemu se svi neizmerno radujemo. Upravo zbog trudnoće, otišla sam na test i dobila sam rezultat koji mi je pokazao da sam pozitivna na Covid-19.

- Odmah ću vam reći da nemam simptome, dobro se osećam, tako da nemate razloga za brigu, ali istovremeno svesna sam ozbiljnosti tako da sam preduzela sve propisane mere, uključujući i samoizolaciju. Hvala vam unapred na lepim željama, čuvajte se i budite mi dobro. Voli vas Ilda-, poručlila je u najnovijoj objavi na  društvenoj mreži Instagram. 

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.