· · Komentara: 0
EMOTIVNO

Dženifer Lopez rastužila fanove: "Moram da verujem... Srce mi je slomljeno"

Pevačica Dženifer Lopez gostujući u jednoj emisiji, otkrila je kako se oseća zbog otkazivanja venčanja sa svojim izabranikom Aleksom Rodrigezom.

denifer-lopez.jpg
Foto: YouTube printscreen /today

Korona virus svima je poremetio planove, a da ni svetske zvezde nisu pošteđene zbog pandemije, otkrila je i Dženifer Lopez koja je morala na neodređeno da pomeri svoje venčanje, iako je imala velike planove i želela je da sve izgleda glamurozno i perfektno tokom ceremonije u Italiji.

"Niko ne zna kad će biti. Stvarno, trenutno nema planiranja. Samo morate sačekati da vidite kako se sve ovo odigrava. Razočarajuće je na jednom nivou, znate, nakon Super Bovla i posle “World of Dance”, planirali smo da se odmorimo, što je upravo ono što trenutno radimo, ali u isto vreme imali smo mnogo planova za ovo leto, ali i za ovu godinu, ali sve je nekako na čekanju - pričala je pevačica u emisiji na američkoj televiziji i dodala:

Pročitajte još:  Nakon vesti da je završila u bolnici, OGLASILA SE Rada Manojlović i otkrila PRAVU ISTINU

- Malo sam slomljenog srca jer smo imali neke velike planove, ali i ja sam takva, znate šta? Bog ima veći plan, pa jednostavno moramo da sačekamo i vidimo. Možda će to biti bolje. Moram da verujem da će biti tako - zaključila je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I had a dream...(in my Billie Eilish voice) ?☺️... except it was real...Everyday with you is an exciting, beautiful adventure... The best is yet to come... and what a dream it all is and will always be... Te amo Amor ?? #1yearagothishappened ... One year ago on a beach in the Bahamas…. I was a nervous wreck, more nervous than my entire playing career, I got down on one knee and asked you a question… you said yes ❤️ . . Jennifer, every moment with you is a blessing. You are my best friend, my inspiration, an amazing mother, and a role model to all. . Macha, I am so lucky to be with you. Thank you for making my life better. I can’t wait to make more memories with you. . I love you. #HappyAnniversary ❤️

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.