· · Коментара: 0
ЕМОТИВНО

Џенифер Лопез растужила фанове: "Морам да верујем... Срце ми је сломљено"

Певачица Џенифер Лопез гостујући у једној емисији, открила је како се осећа због отказивања венчања са својим изабраником Алексом Родригезом.

denifer-lopez.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /тодаy

Корона вирус свима је пореметио планове, а да ни светске звезде нису поштеђене због пандемије, открила је и Џенифер Лопез која је морала на неодређено да помери своје венчање, иако је имала велике планове и желела је да све изгледа гламурозно и перфектно током церемоније у Италији.

"Нико не зна кад ће бити. Стварно, тренутно нема планирања. Само морате сачекати да видите како се све ово одиграва. Разочарајуће је на једном нивоу, знате, након Супер Бовла и после “Wорлд оф Данце”, планирали смо да се одморимо, што је управо оно што тренутно радимо, али у исто време имали смо много планова за ово лето, али и за ову годину, али све је некако на чекању - причала је певачица у емисији на америчкој телевизији и додала:

Прочитајте још:  Након вести да је завршила у болници, ОГЛАСИЛА СЕ Рада Манојловић и открила ПРАВУ ИСТИНУ

- Мало сам сломљеног срца јер смо имали неке велике планове, али и ја сам таква, знате шта? Бог има већи план, па једноставно морамо да сачекамо и видимо. Можда ће то бити боље. Морам да верујем да ће бити тако - закључила је.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

И хад а дреам...(ин мy Биллие Еилисх воице) ?☺️... еxцепт ит wас реал...Еверyдаy wитх yоу ис ан еxцитинг, беаутифул адвентуре... Тхе бест ис yет то цоме... анд wхат а дреам ит алл ис анд wилл алwаyс бе... Те амо Амор ?? #1yеараготхисхаппенед ... Оне yеар аго он а беацх ин тхе Бахамас…. И wас а нервоус wрецк, море нервоус тхан мy ентире плаyинг цареер, И гот доwн он оне кнее анд аскед yоу а qуестион… yоу саид yес ❤️ . . Јеннифер, еверy момент wитх yоу ис а блессинг. Yоу аре мy бест фриенд, мy инспиратион, ан амазинг мотхер, анд а роле модел то алл. . Мацха, И ам со луцкy то бе wитх yоу. Тханк yоу фор макинг мy лифе беттер. И цан’т wаит то маке море мемориес wитх yоу. . И лове yоу. #ХаппyАнниверсарy ❤️

А пост схаред бy Јеннифер Лопез (@јло) он

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.