· · Коментара: 0
ШОК

Хаос се наставља: Најпознатији славни пар се разводи због ПРЕВАРЕ?

Кање Вест и Ким Кардашијан у последње време у озбиљним су сукобима

1595490314_kim-i-kanje.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен / Ентертаинмент Тонигхт

Познати репер не устручава се да јавно "прозове своју супругу", а како се спекулише у последње време, све је извесније да ће доћи и до развода.

Прочитајте још: ДЕЈВИД БЕКАМ - Важио је за НЕОДОЉИВОГ спортисту, а данас има ОВАЈ проблем (ФОТО)

Кање је поново на Твиетеру потврдио да “покушава да се разведе” од Ким још откако је у једном хотелу упознала његовог колегу, репера Мик Мила. Репер тврди, да је његова супруга била спремна на све само да га упозна, а за то највише криви Крис Џенер, коју оптужује и за расизам.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Хаппy Сундаy

А пост схаред бy Ким Кардасхиан Wест (@кимкардасхиан) он

Шокантан захтев за развод одјекнуо је у медијима, након ранијих тврдњи блиских извора брачном пару, да већ живе одвојено и да су се свакодневно свађали за време карантине.

Прочитајте још: Исповест познате певачице: Рад са Бијонсе је био МУЧЕЊЕ

Има истине и у реперовим тврдњама, јер Ким је, наиме, прошле године добила јавну похвалу од 33-годишњег Роберта Вилијамса, америчког репера и текстописца, познатом по свом уметничком имену Мек Мил, када је назвао "пријатељицом" и похвалио је због онога што је учинила по питању затворске реформе. Ипак, природа наводног састанка у хотелу и даље није позната, иако је, сасвим јасно да Кање сугерише да је Ким спавала с Меком.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.