· · Коментара: 0
ПОЗНАТИ

Анџелина Џоли после 4 ГОДИНЕ открила РАЗЛОГ зашто се РАЗВЕЛА од Бреда

Популарни пар растао се 2016. године после само две године брака

1592987688_Depositphotos_69293777_s-2019.jpg
Фото: Депозит фото

Анџелина Џоли и Бред Пит били су заједно од 2005. године. За многе били су идеалан филмски пар који, чинило се, нема никаквих проблема у заједничком животу. Везу су крунисали браком 2014. године, да би се после само две године развели. После изненађујуће вести о њиховом растанку нису много говорили о прекиду брака, а Анџелина је недавно објаснила зашто је развод морао да се деси.

Прочитајте још: СТРАШНИЈЕ НЕГО ШТО СЕ МИСЛИЛО! Никад објављени ДЕТАЉИ о смрти Мајкл Џексона

У интервјуу за Вог магазин, изјавила је да се растала од Бреда због добробити њихове породице и истакла да су њихова деца веома храбри и снажни људи. 

Фото: Депозит фото

- Настављам да се фокусирам на њихов опоравак. Неки су искористили моје ћутање о читавој ситуацији што је утицало да моја деца константно виде лажи о њима у медијима, али ја их зато подсећам стално како они у ствари знају праву истину. - навела је Џолијева.

Бред Пит и Анџелина Џоли упознали су се на снимању филма Господин и госпођа Смит 2005. и заљубили. Бред је тада био у браку са Џенифер Анистон, коју је убрзо оставио због Џолијеве. Заједно имају шесторо деце, а троје најстаријих су усвојени.

Прочитајте још: Вил Смит јавно признао супрузи да му је најтеже пао развод од бивше жене (ВИДЕО)

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.