· · Коментара: 0
ТИТУЛА

ОДЛУКА ЈЕ ПАЛА: Милош Биковић је НАЈПОЖЕЉНИЈИ мушкарац!

Жене оставља без даха где год се појави, а ево шта он мисли о свему томе.

1595505196_Capture51.JPG
Фото: Принтскрин / Инстаграм / биковиц

Један од наших најуспешнијих глумаца, Милош Биковић, својим је улогама успео да привуче велику пажњу и популарност, не само у Србији, већ и у Русији. Он тамо већ годинама уназад ниже улоге у пројектима са забележеном огромном гледаношћу.

Прочитајте још: Данас је једна од НАЈЛЕПШИХ СРПСКИХ ГЛУМИЦА: Знате ли ко је девојчица са слике? (ФОТО/ВИДЕО)

Захваљући свом глумачком таленту, али и шармантном изгледу, Биковић је миљеник милиона жена у Србији, Русији, али и шире. Такође није тајна ни то да тридесетдвогодишњи драмски уметник важи за једног од најпожељнијих мушкараца јавне сцене.

У интервјуу за руски портал вумен.ру, између осталог, одговорио и на питање “да ли му прија та титула најсексепилнијег мушкарца у Русији”, коју већ годинама поносно носи.

Прочитајте још: ДЕЈВИД БЕКАМ - Важио је за НЕОДОЉИВОГ спортисту, а данас има ОВАЈ проблем (ФОТО)

– То би било лепо признање када не бисмо живели у свету у ком се људи не ослањају само на изглед. Не желим да посвећујем много пажње томе. Није ми циљ да се акценат са тога што сам уметник пребаци на моје тело, лице или изглед. Чини ми се да у нашем друштву тога већ има превише – рекао је Милош.

– Много је и Инстаграма, филтера, силикона. Све то појединачно није проблем, али велика мука је што људи данас покушавају да замене нечим површним и бесмисленим истинску срећу, љубав и заиста важне вредности – додао је Биковић.

Подсетимо, Милош тренутно снима филм и серију “Кошаре” које ће трајтати до почетка децембра 2020. године, снимаће се на многобројним локацијама у Србији, Црној Гори и Републици Српској.

Премијера филма се очекује у првој половини 2021. године.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.