· · Коментара: 0
СТРАШНО

Дарко Филиповић после несреће ТРПИ ЈАКЕ БОЛОВЕ: Избегао сам смрт за длаку

Аутомобил је потпуно уништен

1595403461_grand_diet_plus_festival_27042012_0113.jpg
Фото: Атаимагес

Дарко Филиповић, прекјуче је доживео саобраћајну несрећу у насељу Медаковић, која се на срећу завршила добро. Тек сада, певач је свестан свега и захвалан Богу што га је сачувао.

Прочитајте још: "Ја сам ОТАЦ и уметник!" Бане Видаковић се огласио након хапшења и ОТКРИО ДЕТАЉЕ

Трпи јаке болове, због којих је у страху: - Избегао сам смрт за длаку, буквално сам јој гледао у очи. Било је страшно! - рекао је Дарко и објаснио како је дошло до несреће:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️??

А пост схаред бy Дарко Филиповиц (@даркофилиповиц_оффициал) он

- Нисам крив. Човек је толиком брзином возио кроз насеље да га нисам ни видео. Када је ударио у мој аутомобил, окренуо ме је за 360 степени. Нисам знао шта ме је снашло. - Да сам био у неком мањем аутомобилу, од мене ништа не би остало. Искрено, ни овако не знам како сам преживео. Још увек сам у стању шока и трпим несносне болове. Након удеса су ме одвезли у Ургентни центар, где сам провео пет сати на разним испитивањима, снимањима... Највећи бол трпим у пределу леве бутине, не знам више шта да попијем да ми буде боље - каже Дарко и додаје да је скенер показао да није дошло до прелома - каже Дарко и додаје да осећа јаке болове:

- Наводно нисам поломио бутну кост, али ме плаши бол који осећам. Попио сам лекове и добио неку маст да мажем угрувану ногу, али не знам шта ће бити - каже он.

Прочитајте још: Јелена Карлеуша корак испред свих: Нова ФОТОГРАФИЈА изазвала пометњу на Инстаграму (ФОТО)

Подсећања ради, саобраћајна незгода у којој је певач повређен десила се пре два дана око 19 часова у београдском насељу Медаковић, када је Филиповић скретао из улице лево, а на њега неприлагођеном брзином налетео други аутомобил.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.