· · Коментара: 0
ШОК

Кање Вест доживео ПОТПУНИ СЛОМ: Председнички кандидат ОБАЈВИО ШОКАНТНЕ ПОСТОВЕ (ФОТО)

Славни репер читаву ноћ је на Твитеру објављивао увредљиве поруке на рачун породице Кардашијан

1595324943_kanje-vest-3.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /Јиммyс Киммес ливе

Кање Вест, шокирао је све својом кандидатуром за за председника Америке, а сада је одржао и свој први митинг, а његове изјаве потпуно су забринуле породицу Кардашијан.

Прочитајте још:  Исповест познате певачице: Рад са Бијонсе је био МУЧЕЊЕ

Потпуни слом је ескалирао, када су га супруга Ким и њена мајка Крис, саветовале да потражи стручну помоћ. 

Фото: Принтсцреен Тwиттер/канyеwест

- Ким је хтела да доведе лекара, планирали су да ме закључају, само зато јер сам на митингу плакао због спашавања живота сопствене ћерке. Заборавите, моју децу никад нећете видети у Плејбоју, нема шансе!. Ако будем затворен попут Манделе, знаћете зашто... - писао је Кање на Твитеру, а онда се обратио својој ташти:

Фото: Принтсцреен Тwиттер/канyеwест

- Не играј се са мном! Назови ме одмах, зашто игнорираш моје позиве?

Прочитајте још: Позната глумица преминула након дуге и тешке болести (ФОТО)

Када је схватио шта је урадио, одлучио је да многе твитове обрише, а потом се осврнуо на своју каријеру и објавио излазак новог албума.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.