· · Коментара: 0
ОТВОРЕНО

Како је Вељко Ражнатовић започео каријеру ММА борца: Пресудну улогу има ЦЕЦА

Цецин син постао је један од најбољих бораца у нашој земљи

1594970896_veljko.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Пинк

Вељко Ражнатовић, поред тога што се остварио у улози супруга и оца, важи и за једног од најбољих ММА бораца у нашој земљи.

Прочитај још: ДРАСТИЧНА ПРОМЕНА ИМИЏА: Да ли се сећате Цеце као ПЛАВУШЕ? (ФОТО)

О његовом успеху, говоре победе које је остварио над противницима, а недавно је откривено и како је заправо Цецин син одлучио да постане борац. Захваљујући пуној подршци мајке, коју му несебично пружа у свему, Вељко је одлучио да се упусти у борилачке воде.

Почео је са кик боксом, али због недовољно контаката које у рингу има са противницима, то му није било превише занимљиво, па се тако одлучио за ММА, јер му је то представљало изазов. У оставривању првих корака помогао му је највише наш професионални ММА борац Душан Џакић.

Вељко је открио да је до 13 године играо фудбал и био веома добар у томе, али да је љубав према борилачким спортовима преовладала и да верује да ће тако остати до краја живота. 

Прочитајте још: Супруга Џон Траволте преминула након дуге болести

Како је и сам истакао, уласком у октагон научио је да зна да прими ударац, а данас, када је постао један од успешнијих ММА бораца, противницима са њим у рингу није нимало лако. Вељко до сада нема ниједан изгубљени меч.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.