· · Коментара: 0
ТУГА

Супруга Џон Траволте преминула након дуге болести

Глумица се годинама борила са карциномом дојке

1594629477_dzon-travolta.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /цинема.тв

Глумица и супруга славне холивудске звезде, Џон Траволте, Кели Претсон преминула је након дуге и тешке борбе са карциномом дојке.

Прочитајте још: Славна глумица је детињство провела у СЕКТИ, а због великог СКАНДАЛА умало уништила каријеру

Славни глумац, вест о смрти своје супруге у 58. години, потврдио је страним медијима: - Тешка срца обавештавам вас да је моја прелепа супруга Кели изгубила двогодишњу битку са раком дојке. Храбро се борила уз љубав и подршку свих нас. Моја породица и ја заувек ћемо бити захвални њеним лекарима и медицинским сестрама у МД Андерсон Канцер Центер, свим медицинским центрима који су помогли, као и многим њеним пријатељима и вољенима који су били поред ње. Келина љубав и живот увек ће бити упамћени. Требаће ми неко време да будем ту за своју децу која су изгубила мајку, па ми опростите унапред ако се неко време не чујете ништа од нас. Молим вас, знајте  да ћу осетити ваш излив љубави наредних недеља и месеци док се не опоравимо - написао је Траволта уз објављену фотографију супруге на друштвеној мрежи Инстаграм.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ит ис wитх а верy хеавy хеарт тхат И информ yоу тхат мy беаутифул wифе Келлy хас лост хер тwо-yеар баттле wитх бреаст цанцер. Схе фоугхт а цоурагеоус фигхт wитх тхе лове анд суппорт оф со манy.  Мy фамилy анд И wилл форевер бе гратефул то хер доцторс анд нурсес ат МД Андерсон Цанцер Центер, алл тхе медицал центерс тхат хаве хелпед, ас wелл ас хер манy фриендс анд ловед онес wхо хаве беен бy хер сиде. Келлy’с лове анд лифе wилл алwаyс бе ремемберед. И wилл бе такинг соме тиме то бе тхере фор мy цхилдрен wхо хаве лост тхеир мотхер, со форгиве ме ин адванце иф yоу дон’т хеар фром ус фор а wхиле.  Бут плеасе кноw тхат И wилл феел yоур оутпоуринг оф лове ин тхе wеекс анд монтхс ахеад ас wе хеал. Алл мy лове, ЈТ

А пост схаред бy Јохн Траволта (@јохнтраволта) он

Џон и Кели у браку су били пуних 29 година. 2009. године, доживели су велику трагедију када им је син Џет преминуо. Имају ћерку Елу и деветогодишњег сина Бенџамина.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Хаппy биртхдаy Бен, wе адоре yоу!

А пост схаред бy Јохн Траволта (@јохнтраволта) он

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.