· · Коментара: 0
АНАЛИЗА

ПУТИН каквог нисте знали! НУМЕРОЛОШКА АНАЛИЗА руског председника

Стара душа са древним знањима са задатком успостављања другачијег, праведнијег светског поретка, и то духовним средствима, а не искључиво политичком или војном силом

1595370499_Putin.jpg
Фото: Pixabay

Приликом тајне посете Ватикану, Путину је Папа Иван вратио кип Свете госпе Казанске, за коју се тврди да има мистичне моћи и која је прави узрок успона и моћи Русије. Утицај ове реликвије на Путина, Русију и свет видљив је када се погледа број моћи у нумеролошкој карти Владимира Владимировича Путина, тврди нумеролог Словен Руголе. 

Прочитаје још: СВЕ СЕ ЗНАЛО УНАПРЕД! Ако 1. јануар падне у СРЕДУ, биће ГЛАДИ, а људи ће УМИРАТИ од ЗАРАЗНЕ БОЛЕСТИ

Психички број 7 се у нумерологији сматра бројем среће за Владимира Путина

Владимир Владимирович Путин је рођен је 7. септембра 1952. године у Лењинграду са психичким бројем 7. Овај број називамо и бројем среће у нумеролошкој анализи. Овај број је до младости, до 29 године формирао необичан нумеролошки кључ 7-2-6. Ова комбинација доноси проблематичне емоционалне односе у периоду формирања личности, наглашеном индивидуализму, асоцијалности и самоћи!

Прочитаје још: Свака генерација има свој број који открива њихове заједничке особине


Фото: Pixabay

У младости, Путину се не може приписати претерана дружељубивост, или отвореност.

Број 7 није добро утицао ни на сферу брака, који је склопио 1983. године, у циклусу другог животног достигнућа које је у нумерологији описано са бројем 6. Због негативног утицаја броја 6, у браку није постојала довољна спремност на компромисе према партнеру.

Прочитајте још: После 735 ГОДИНА: Среле су се ТРИ ПЛАНЕТЕ, стари свет ће се распасти и у ДЕЦЕМБРУ почиње НОВИ ПОРЕДАК

Развод од супруге дошао је 2013. године када се Путин налазио у личној години броја 5, који је број главног животног искушења. Број 5 сугерише Путинов отпор према променама у браку, а негативни број 5 овде симболише гласине и трачеве везане за прељубе, са негативним последицама.

Симболика имена

Други важан број у Путиновој нумеролошкој карти је број имена, који показује шта човек треба да манифестује у друштвеном животу. 

63141412 631414127613 86415

ВЛАДИМИР ВЛАДИМИРОВИЦХ ПУТИН - 63141412 631414127613 86415 - 22=4 + 39=12=3 + 24=6

Укупни зброј броја имена је 85= 8+ 5 =13 = 1+ 3= 4


Фото: Pixabay

Како број имена 4 овђе није у хармоничном односу са бројем 7, бројем животне лекције, Путин је склон својим “мушицама” и хировима, па може донети неочекиване одлуке. Ове одлуке могу бити резултат изненадне промене угла посматрања на шаховској табли политике и непредвидивоцти која га карактерише. 

Прочитајте још: Лични број открива да ли богатство стоји испред ваших врата

Са бројем 7 као бројем животне лекције, Путин ће бити доведен у позицију да мора често затамни своје особне амбиције у интересу заједнице. 

Мудрост је одлика овог броја животне лекције, а код Путина је појачана чињеницом, да је то и психички број.

Владимир Владимирович Путин супротно популарним веровањима, није војсковођа, него надпросечно интелигентни, образовани и до сада невиђено мудри политичар, с врло израженом интуицијом, истиче нумеролог Словен Руголе. Путин користи као фронтмене, стране политичаре и стране државе за постизање својих циљева, бивајући више-мање невидљив и непрепознатљив у свом утицају. 

Чак и кад је агресиван, Путин удара на Запад, са методама Запада! Његова интуитивна мудрост чини га суштински идеалистичним и саосећајним.

Прочитајте још: Свака генерација има свој број који открива њихове заједничке особине

Фото: Pixabay

Педантан и аналитичан стратег, у суштини усамљеник са врло мало искрених пријатеља. Политичар који најчешће одлучује по свом, па чак и након дугих концултација са саветницима.

У природи Путин прикупља снагу и доноси одлуке. На његове политичке потезе највише ће утицати савети елите свештеника Руске Православне Цркве.

Прочитајте још: Израчунајте свој биоритамски број и сазнајте која планета њима влада

Број коначног животног циља

Последњи лични број, који представља коначну синтезу Путинове личности је број моћи и коначног животног циља. Он се бовија збрајањем имена и броја животне лекције, код Путина бројем 34. 

Број Путиновог животног циља је: 85 + 34=119=11

Број 11 и Путинов лични број 7 су конфликтни и један од та два броја мора попустити и изгубити своју снагу. Тако се код Путина непрестано води рат између индивидуализма, жеље за одржањем ега и независности, крактеристичног за број 7 и  давање приоритета постизању духовних циљева и спречавања да се окупира територијалним интересима Русије, карактеристичних за број моћи 11.

Прочитајте још: РИБЕ воле поткровља, а ЛАВОВИ тргове: Хороскопски знак разоткрива где волите да живите!

Путинова стварна мисија тиче се радикалних промена по питању социјалне правде. 

Број 11 открива Путина као “стару душу” са древним знањима, као “одабраника” за задатак успостављања другачијег, праведнијег светског поретка, и то духовним средствима, а не искључиво политичком или војном силом. 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.