· · Коментара: 0
САТНИЦА СУДБИНЕ

Тихи сте или пуни самопоуздања? Ваша САТНИЦА РОЂЕЊА све говори

Ноћни период састоји се од две станице, које обухватају период између 20 часова и поноћи, док друга станица обухвата период између поноћи и четири сата ујутру

date-62740_960_720.jpg
Фото: Pixabay

Неке своје поступке, ставове и расположења боље ћемо разумети ако знамо нумеричку вибрацију сата нашег рођења. Као што сваки дан у месецу има своју нумеричку вибрацију, тако и сваки сат у дану има одређену астролошку фреквенцију, која умногоме утиче на осцилације нашег биоенергетског набоја.

Круг од 24 сата подељен је на шест нумеричких станица. Ноћни период састоји се од две станице, које обухватају период између 20 часова и поноћи, док друга станица обухвата период између поноћи и четири сата ујутру.

Рођени између 20 часова и поноћи

Вечерња деца су пуна самопоуздања.

Људи рођени између 20 сати и поноћи су природни вође, а њихов доминантан дух брзо осваја. Пуни су самопоуздања и тешко их је поколебати, а највише пате ако им други повреде его.

Специфични су по томе што им је неопходно да одређено време у дану проведу сами, како би сабрали мисли и прикупили енергије за дружење с другима.

Рођени у овом периоду воле да доминирају над стварима и ситуацијама. Имају склоности према филозофији и књижевности.

Прочитајте још: "Породице неће постојати, љубав ће бити поражена, а рађање ће бити контролисано КИСЕОНИКОМ": Шта чека свет?!

Они су продуховљене особе која би, када би хтеле, могле имати великИ утИцај на људе око себе. Ауторитет су у породици и друштву, међу пријатељима и родбином. Понекад делују помало уображено, али то је због тога што су пуни самопоуздања као и животне и креативне енергије.

Рођени између поноћи и 4 сата

Они су тихе и смирене природе. Воле да сањаре и граде куле од облака. Имају бујну машту и понекад су тешко сналажљиве у свету физичке стварности.

Имају занимљиву песничку душу и људи их често не разумеју јер је њихов начин размишљања другачији и јединствен.

Понекад делују расејано.

Прочитајте још: "Кад наша земља буде велика држава..." Једно место у Србији се не може снимити из ваздуха, а ПРОРОЧАНСТВО се и данас препричава (Фото)

Имају врло племениту нарав и увек су спремни да помогну другима. Верни су својим идеалима који се од детињства не мењају.

Често се двоуме између својих циљева, због чега постају немирни. Воле да преносе знање и добри су у томе.

Уколико сте рођени у току дана, своје особине можете прочитати КЛИКОМ ОВДЕ.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.