· · Коментара: 0
СУДБИНСКИ БРОЈЕВИ

Живећете у ОБИЉУ и срећи, или вам НОВАЦ није предодређен! Израчунајте свој БРОЈ СУДБИНЕ

Биоритамски број сваке особе предодређује животни пут, обиље и ток новца кроз живот, а срећна посебно прати два броја

1595106708_novac.jpg
Фото: Pixabay

Просперитет у животу је циљ сваке особе. Можда некима то иде глатко у животу, док други некада посустају пред тешким животним изазовима. Наш судбински број је крив за то јер је некима срећа наколоњенија, док други мало више труда морају да уложе.

Ваш судбински број показује које ћете све прилике за напредовање имати у животу и какав ток новца вас очекује. Такође, из тог се броја могу сазнати и који су ваши таленти и подручја живота у којима ћете имати највише успеха.

Како се рачуна биоритамски број
Биоритамски број добија се сабирањем само бројева дана и месеца рођења. Број који се добије као резултат даљим разлагањем на једноцифрене бројеве треба сабирати док се као резултат коначно једноцифрен број. Ако сте рођени рецимо 17. јула ваш биоритамски број је 1 +7 + 7 = 15, а то је 1 +5 = 6. Дакле биоритамски број је 6.

Прочитаје још: СВЕ СЕ ЗНАЛО УНАПРЕД! Ако 1. јануар падне у СРЕДУ, биће ГЛАДИ, а људи ће УМИРАТИ од ЗАРАЗНЕ БОЛЕСТИ

Суднински број који одређује ваш успех у пословним одлукама и обиљу у животу одређен је биоритамским бројем.

Прочитаје још: Свака генерација има свој број који открива њихове заједничке особине

Број један

Јединице су срећне када је о новцу реч. Имају изражен потрошачки менталитет и разметљивост, али тога нису свесни. Имају ентузијазам за зараду и потрошњу, али без обзира на окружење неће имати пуно новца у штедњи. 

Ове особе не треба да играју игре на срећу јер могу све изгубити. Не треба да узимају у руке туђи новац  јер могу направити озбиљне пропусте.

Леп успјех долази од уговора који су везани за управљење финснсијама и екомонију, јер на тај начин буде у себи потенцијал за добре новчане токове.

Прочитајте још: После 735 ГОДИНА: Среле су се ТРИ ПЛАНЕТЕ, стари свет ће се распасти и у ДЕЦЕМБРУ почиње НОВИ ПОРЕДАК

Број два

Двојке имају летаргичну психо-физичку конституцију, не воле тежак умни и физички рад. Немају живце да се носе са стресом који је повезан са новцем и са убрзаним темпом живота. Због повлачења и недостатка храбрости, новац им слабије и долази.


Фото: Pixabay

Лек је у бављењу уметношћу, односно уновчавањем маште. Свака врста маштовите уметности, која долази из срца, може током читавог живота дониети лепу зараду. Не треба да улазе у пословна партнерства јер им то не лежи. Новац могу зарађивати од књиговодствених послова, статистичких истраживања, анализа истраживања о храни, методама дистрибуције производа .

Број три
 
Тројке су срећне особе по питању новца. Већина га има доста, таман толико да оствари све своје потребе и жеље. Ако буду амбициозни, стићи ће прилику за заузимање врло високих положаја који доносе доста новца.

Прочитајте још: Лични број открива да ли богатство стоји испред ваших врата

Многи су рођене вође, али на жалост, тога уопште нису свесни. Добар сте вођа који није много нападан, а притом има много ентузијазма, како за себе тако и за друге. Уз то вам им следи и комфор и повластице. Једна од карактеристика везана за тројке је да страшно брзо излазе из пубертета и сиромаштва, као и сви који су непаран број или ватрени знак.

Број четири

Четворке су обично врло ситуиране, међутим код њих постоји нека врста кашњења са новцем, али и проблеми везани са пословним потезима. Углавном, неће имати гомиле новца, осим ако нису генији. 

Поседују развијен потрошачки менталитет, већина лако троши новац. Уколико живите у земљи са добрим животним стандардом, све ће бити много једноставније. Прави просперитет слиеди им тек након 40. године живота. До тада морају бити стрпљиви и не требају много да се нервирају ако немају новца за своју екстраваганцију.

Прочитајте још: Свака генерација има свој број који открива њихове заједничке особине

Број пет

Овај број је број пословности, путовања, брзине, бизниса, новца. Очекује их велико обиље, новчано и материјално па и велико богатство. Због луцидности, памети и продорности, могу имати читаву индустрију. Међутим, петице ће за све активности бити изванредно новчано награђени.

Новац вам долази лако, али исто тако и одлази. Шире проматрано, имају велику срећу по питању новца, чак и ако су просјак, али тога некад нису свесни.


Фото: Pixabay

Број шест

Ове особе су прилично занимљив број, јер их новац не привлачи, посебно његово гомилање. Једино до чега им је стало и за што им треба новац јесте да задовоље своје потребе. Они новац троше врло радо на оно што их привлачи. Воле да га троше на уметност, иако им то не доноси добробит, осим уживања. 

Да би покренули токове новца, шестице морају да раде на својој сналажљивости, да се труде да имају макар минималну удобност, да верујју у срећу и користите прилику.

Број седам

Као и све у животу и овде су бројне промене по питању токова новца и његовог поседовања. Те турбуленције седмицама вам сметају да се до краја остваре.

Прочитајте још: РИБЕ воле поткровља, а ЛАВОВИ тргове: Хороскопски знак разоткрива где волите да живите!

Фото: Pixabay

Међутим, број седам је најмистичнији број од свих, па може дониети новац ако вам је професија мистична или су ове особе талентоване у том правцу. У том случају, стичу богатство и комфор. Да би усталили токове новца, морају да развијајју своје таленте, интуицију и практично је примјењују.

Број осам

Осмице су особе којима касни све у животу, па се то односи и на новац. То значи да им солидно и стабилно финансијско стање предстоји у каснијем раздобљу живота. Већина мора радити тешко и пуно и ништа им не пада са неба.

Врло је важно да се клону свега што носи број 8 у животу и финансијама, јер ће бити још више успорени. Најбоље се држати броја 3, 5, 7 у вези новца. Морају тренирати спорт у којему је основа брзина. По питању финансија могу да улажу у идеје.

Прочитајте још: Израчунајте свој биоритамски број и сазнајте која планета њима влада

Број девет

За деветке се слободно може рећи да имају среће са новцем. Имају током живота много новца и више комфора него већина просечних људи који их окружују. То се посебно односи на оне који улажу у своју финансијску културу.

Воле да троше новац на себе. Током живота уживаће материјалне удобности и луксуз. Ако паметно располажу новцем могу живети јако лепо.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.