· · Коментара: 0
Симболика

Израчунајте га: Лични број открива да ли богатство стоји испред ваших врата

Када израчунате свој код сазнаћете какву симболику он носи у пословном и финансијском смислу, нарочито који вам пословни партнери и сарадници одговарају, а који не

calf-362170_960_720.jpg
Фото: Пиxабаy

У складу са Питагориним учењима, да се било који сложени бројеви могу разложити на једну цифру, нумерологија може објаснити многе склоности и особине сваког појединца. 

Сваки број има своју симболику, особине које нешто говоре. Уколико тај принцип примените на датум нашег рођења, израчунаћете свој лични број. 

Прочитајте још: Израчунајте свој биоритамски број и сазнајте која планета њима влада

Узмите датум свог рођења, на пример 2. мај 1970. године. Сваку цифру ћете исписати и све заједно сабрати. Уколико је резултат двоцифрен број, онда сабирате и те две цифре. 

Ево нашег примера: 2+5+1+9+7+0=24; 2+4=6

Ваш лићни број је 6. Нумеролози лични број зову још и нумеролошки код. Сада погледајте шта се односи на број 6 у пословном и финансијском смислу.

Јединица - Воли јасну перспективу!

Јединице су енергичне, активне, способниеда утичу на туђе мишљење, привлаче људе, имају идеје. Ипак, понекад су ови бројеви превише самоуверени. Тешко вам је да промене своје мишљење и ставове, чак и кад се покажу погрешнима.

Не расипајте снагу на ситнице. Вашем успеху допринеће нека велика компанија, најбоље ако има разгранат посао у неколико земаља. Добро вам иде и продаја беле технике. Најбоље се слажете са пред­ставницима бројева 3 и 6. Са носиоцима бројева 2 и 4 немате много среће, мада вам они делују добро.

Двојка - Има своја правила!

Многи ове особе сматрају за срећнике. У ствари, њихова тајна се састоји у томе што су увек спремни на ризик, па шта буде. Проблеми настају кад на сцену ступи пословна тврдоглавост и неспособност да уопште чују друге, мада се праве да их слушају.

Прочитајте још: РИБЕ воле поткровља, а ЛАВОВИ тргове: Хороскопски знак разоткрива где волите да живите!

Можете да направите фантастичну каријеру у некој државној институцији, поготово на пољу науке. И сви други послови који се сматрају за тешке одлично вам иду. Идеални колега мора да буде оптимиста. Најбоља варијанта су бројеви 2, 3 и 5. Антипод је број 1, са њим скоро да и не могу да раде.

Тројка - Створена за компромисе!

Особе са овим кодом имају веома развијену интуицију. Важе за спретног човека који прави паметне компромисе. Решеност да свима угоде једноставно је неодржива. Она уједно и спречава особе са овим кодом да икада добију неку руководећу функцију.

Најбоље резултате (и приходе) постижу у медицини, науци, образовању, невладиним или хуманитарним организацијама. Леже им и сви други послови где је жив контакт са људима. Требало би да бирају у своју екипу људе са бројевима 5 и 8, а да избегавају оне који имају исти број као и они. Два броја 7 – много је компликовано.

Четворке - Савршене за извршне послове!

Одлично осећају ситуацију и расположење других људи. Савршени су за све извршне послове. Са друге стране, врло емотивно реагују на све што се око њих дешава. Тешко им је и да уопште раде ако им је расположење на нули.

Најбоље ће зарадити на малим уштедама. Четворке и не привлаче неки велики послови, али зато савршено економишу и увек све набављају најјефтиније, а одличног квалитета. Најбоље вам је кад су у комбинацији са бројевима 4 и 8. Ако је икако могуће, избегавати оне који но­се бројеве 1 и 3.

Петице - Креативности испред свега!

Непресушан су извор заиста лепих идеја. Све што је повезано са неуобичајеним, њихов је фах. Ипак, тако високо уздигнутом човеку на облацима маште, тешко је да заврши оно што је започео. Не треба да се баве детаљима, не занимају их.

Туризам, новинарство, трговина то су послови као створени за петице. Исказују све своје таленте, а зарађују леп новац. Спојиће лепо и корисно и ако се запосле у некој од одговарајућих грана. У савезу са енергичним представницима бројева 1, 4 и 9, могу заиста много да постигну, док их број 6 кочи својом енергијом.

Шестице - Уживају у организацији!

Њихова радна способност и амбиција, могу само да побуде дивљење. Кра­си их и таленат за организацију. Ауторитативни став шестица и понекад неразумевање за туђе проблеме, могу од њих да отерају злата вредне сараднике.

Прочитајте још: Свака генерација има свој број који открива њихове заједничке особине

Брзу зараду могу да им донесу угоститељство, као и послови с некретнинама. Све што је на велико, њима иде лако. Слободно могу да размишљају и о политичкој каријери. Добро ће их пратити они који су рођени под симболиком бројева 2 и 6. Са онима који имају број 9 стално улазе у спорове.

Седмице - Идеалан је само брзи темпо!

Увек су оптимисте, верују у себе и своју срећну звезду. С лакоћом склапају корисна познанства. Ипак, врло су лоше организовани, брзо се засите онога што их је још јуче окупирало, занемарују важне ствари (верују да ће се оне саме решити).

Највише могу да зараде на пословима који су повезани са трговином или шоу-бизнисом. Нису лоши ни велики пројекти везани за маркетинг, али без административног дела. Најбоље функционишу у комбинацији са бројевима 1, 8 и 9. Са бројем 2 немају никакве шансе, а са 6 морају да пазе, што их замара. 

Осмице - Лако налазе добар бизнис!

Како су рођени дипломата, врло лако налазе компањоне. Имају и способност да „открију„ добар бизнис. Ипак, треба да се понекад зауставе на пословима које треба урадити брзо. Хедонистички дух често их одвуче од обавеза које свакако морају да се изврше.

Најбоље им иде у пословима који су повезани са уметношћу, или су и сами уметник. Добро им иде и у суд­ству и адвокатури, па и као професору. Значи, све што је везано за естетику и реч. Бројеви 1 и 8 их подржавају у свим активностима и добро се разумеју и без речи, за разлику од броја 9 који их минира на све начине.

Деветке - Рођени шефови!

Умеју самостално да доносе одлуке и да прихвате одговорност. Одлучни су кад треба. Не треба да анализирате своје поступке, а ко се усуди да посумња у њихову компетентност, не пролази баш добро ако су у могућности да му науде. 

Успеће и преко очекивања уколико раде у државној институцији са строгом хијерархијом или су запослени у војсци. Одговара им и било које директорско место. Често им је и боље кад су сами, без партнера. Жицу могу да им пронађу бројеви 3 и 5, а са осталима је хаос ако их не прихвате као ауторитет.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.