· · Коментара: 0
АСТРОЛОГИЈА

Кинески хороскоп ПРВИ ДЕО: Ово је година ПАЦОВА, а многи ће се обогатити

Кинеска година Белог металног пацова наступила је 25. јануара 2020, и сматра се да ће донети магију у многе животе, јер Пацов започиње круг кинеског календара.

Depositphotos_29601261_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото

Према древној легенди, када је небески цар назвао животиње, брзи и лукави пацов успео је да први потрчи ка њему, због чега је добио право да започне кинески Зодијак. Шта нам обећава 2020. година под његовим вођством?

Почетке, обнављања, промене, при чему је најважније – отворити срце за нова дешавања.

Прочтиајте још: Астероид Јунона влада до септембра и не доноси добре вести

Пацов

1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008. годиште

Припадници овог знака добиће прилику да испочетка креирају сопствену судбину. Ова година ће их водити, штитити од невоља и приређивати пријатна изненађења. Можете очекивати значајно побољшање финансијске ситуације и брз успон  каријере. Ипак, најбоље ће бити у љубави.

Пацовима ће бити одлична година, али биће проблема у љубави!

Љубав

Можете са сигурношћу градити снажне и срећне везе и венчати се, јер у години Пацова сви „савези“ су осуђени на успех! Година ће омогућити Пацову да упозна своју „другу половину“, да осети склад у породичном животу, успостави миран живот. Брзе романсе биће ствар прошлости. Толико ће бити опседнут породицом, да постоји могућност и да напусти посао да би јој се потпуно посветио.

Посао

Финансијска ситуација биће повољна, па ће представници овог знака моћи значајно да допуне "резерве“, да добро зараде или добију на лутрији или добију наследство. Пацови ће наставити да вредно раде, да би поставили темељ за будуће материјално благостање, и обезбедили успех у наредних 11 година. Вртоглав успех у послу, слава и богатство очекују најтврдоглавије и најодлучније.

Биво

1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009. годиште

Динамични и авантуристички Пацов „заразиће“  лежерног Бивола неуништивом енергијом и спретношћу, због чега ће достизање циљева бити двоструко брже. Следиће стабилност и просперитет, као и нове могућности. Можда ће Биво у почетку бити изненађен динамиком дешавања, али ће се прилагодити.

Љубав

За усамљене Биволе, кинески хороскоп обећава судбоносни сусрет, који ће се десити далеко од куће. Љубав му може пробудити дубоку нежност и сентименталност. Ове емоције биће одличан темељ за изградњу породичне заједнице. Они који су већ у вези или браку требада науче да показују осећања.

Пацов доноси благостање
Фото: Пиксабеј
Биво ће бити шокиран, али ће се прилагодити.

Посао

Продорни потенцијал Бивола повећава се више пута, што ће му омогућити да заобиђе ривале, савлада препреке и постигне одличне резултате. Спори Биво изненадиће и себе и друге успесима, јер ће му судбина бити наклоњена. Године 2020. новац за Бивола остаје основа живота и темељ будућности. Многи ће креирати свој посао – од нуле.

Тигар

1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010. годиште

Господар године, Пацов, стално ће излагати Тигра привлачним искушењима, и неће му дозвољавати да оклева. Тигар ће бити најуспешнији у овим пројектима, идејама, иновацијама и односима. Прва година зодијачког круга постаће одскочна даска за Тигра. Овај знак у наредној години може успети и у љубави и у каријери.

Љубав

Тигра очекују импресивни успеси на љубавном „фронту“ и калеидоскоп ведрих емоција! Усамљени ће се заљубити, искусити вртоглаву срећу. Велика је вероватноћа да ћете љубав упознати ван куће - на забави, на одмору или ословном путовању. Ипак, било би добро да мало „попустите“, да не бисте својим понашањем отерали сродну душу. Љубавна заједница која је започела има све шансе да се развије у нешто озбиљније.

Ова година је одскочна даска за тигра.

Посао

Радни и јаки Тигар навикао је да живи у изобиљу, а 2020. неће променити ову добру навику. Пацов ће помоћи марљивом Тигру у максималном извлачењу профита. Активност, брза памет и урођена интуиција омогућиће представницима овог знака да остваре своје најлуђе снове – да напредују на радном месту, покрену сопствени посао, стекну славу и ауторитет. Многи Тигрови ће се буквално обогатити.

Срећна година
Фото: Пиксабеј

Зец

1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011. годиште

Година 2020. за Зеца је препуна позитивних емоција, романтичне љубави и повољних околности, пријатељске подршке, побољшања у домаћој сфери и финансијама. Муњевита реакција, окретност, способност брзог прилагођавања необичној ситуацији и обраћање пажње на детаље омогућиће Зецу постизање невиђеног успеха.
Урођени опрез неће му дозволити да предузме кратковидне кораке.

Једино се зецу саветује опрез и да мало успори.

Љубав

Зец ће бесрамно уживати у популарности и неконтролисано ће флертовати. Једино се припадницима овог знака саветује – умереност. Очекује их ватромет емоција, пријатна искуства и лавина страсти, а један сусрет може бити фаталан. Зец има невероватан таленат за пријатељство.

Прочитајте још: Мука, невоља и несрећа: Следе три тешке године, али само за неке хороскопске знакове

Посао

Овај знак воли новац, и та љубав је обострана. Година Пацова донеће добре могућности за финансијско побољшање. То може бити било шта - од обећавајуће понуде за нови посао, до неочекиваног наследства. Звезде саветују да не брзате, већ да се фокусирате на један циљ.

Змај

1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012. годиште

Ова година ће додати „жара“ ведром и талентованом Змају. Мораћете да будете веома активни, али ће зато и резултат надмашити ваша очекивања. Брз раст општег просперитета, напредак у каријери, срећа у љубави – то је само непотпуна листа поклона које ће вам дати година Пацова.

Љубав

Љубавне победе и романтичне авантуре очекују Змаја на сваком кораку. Он ће се „купати“ у љубави и обожавању, лако прелазећи из једног односа у други. Требало би да будете разборитији у односима, да бисте препознали праву особу, са којом ћете моћи да остварите дугу и срећну везу.

Искористите годину
Фото: Пиксабеј
Змај треба да буде отворен, али избегава непознате контакте.

Посао

На финансијском плану година је богата изненађењима, али, срећом, сва ће бити позитивна. Стога представници овог знака могу са сигурношћу да праве планове, улажу и вешто ризикују - све идеје и дела биће крунисани успехом. Пацов је импресиониран Змајевом способношћу да контролише све,  упорношћу, оштроумношћу и амбицијама. Главна ствар за Змаја је да буде отворен за све ново, да се не плаши промена, али избегава комуникацију са непоузданим људима.

Змија

1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013. годиште

Проницљива и мудра Змија имаће прилику да пресвуче стару кожу и поново се роди. Правовремене промене ући ће у живот припадницима овог знака, што ће учинити да се „присете“ где су кренули, и шта су намеравали да остварите. Година Пацова биће јој судбоносна и значајна.

Прочитајте још: Планете јасно говоре како ће изгледати БУДУЋНОСТ: Погледајте шта вас чека у наредном периоду

Љубав

Срце Змије, која је велики индивидуалац, растопиће растући осећај љубави. То ће бити тако невероватно и пријатно да ће на неко време мудра и опрезна Змија „изгубити главу“. Око ње ће распламсати страсти, а свим њеним поступцима и мислима – владаће осећања. Ове године ће се Змија целог живота сећати с носталгијом, јер, толико срећних тренутака ће је испунити.

Свима ће каријера цветати, али змијама ће бити најживописнија.

Посао

Отворен вам је пут ка пословном успеху. Година Пацова даје им најживописнију прогнозу у сфери каријере - попут брзог узлета змаја, захваћеног струјом ветра! Промишљену, одговорну и вредну Змију чека успешна промена посла или започињање сопственог бизниса.

Други део хороскопа, који се тиче осталих знакова, можете прочитати КЛИКОМ ОВДЕ.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.