· · Коментара: 0
НУМЕРО-МЕДИЦИНА

Направите нумеролошку АМАЈЛИЈУ која ће вас ЧУВАТИ ОД БОЛЕСТИ!

Нумеролошки кодови засновани на датуму рођења могу предвидети здравствене тегобе, али на основу бројева можемо направити и амајлију која ће нас сачувати

1595110416_Depositphotos_70119937_s-2019.jpg
Фото: Depositphotos

На темељу датума и кода рођења, можемо предвидети различите догађаје, а међу њима су и периоди болести.

Прочитајте још: Свака генерација има свој број који открива њихове заједничке особине

Осим дана и месеца рођења, генерацијски број ће указати на болести које се преносе генетиком. Лични број ће нам много рећи о већини предиспозиција за болести током живота.

Ево како се у нумеро-медицини тумаче лични бројеви и какво значење они носе, као и како се можемо сачувати од излагања штетним утицајима.

Како се рачуна код рођења
Лични број добија се збрајањем  свих бројева у пуном датуму рођења и свођењу на једноцифрени број. На пример, уколико сте рођени 17.07.1988. године, ваш лични број је 1+7+0+7+1+9+8+8=41=4+1=5. Ваш лични број је број 5

Број један

Здравствене слабости - срце и крвни притисак, циркулација, проблеми са кичмом, очима и очним притиском

Енергетске боје - златна, жута и бела.

Срећан дан - недеља.

Прочитајте још: РИБЕ воле поткровља, а ЛАВОВИ тргове: Хороскопски знак разоткрива где волите да живите!

Број два

Здравствене слабости - оболевање подручја грудног коша, проблем са желудцем, очима, хормонима, нивоом шећера у крви, репродуктивним органима код жене и задржавањем вишка течности у телу.

Енергетске боје - сребрна и зелена.

Срећан дан - понедељак.

Прочитајте још: Лични број открива да ли богатство стоји испред ваших врата

Број три

Здравствене слабости - слабости јетре, гуштераче, жучи, слезене, бедара, проблеми са куковима, повишеном масноћом у крви услед лошег начина исхране.

Енергетске боје - светло плава и бела.

Срећан дан - четвртак.

Фото: Pixabay

Број четири

Здравствене слабости - болови у костима, проблеми са зглобовима, посебно зглобовима колена, болести зуба и коже и проблеми са пробавом.

Енергетске боје - бела, сива и црна.

Срећан дан - субота.

Прочитајте још: После 735 ГОДИНА: Среле су се ТРИ ПЛАНЕТЕ, стари свет ће се распасти и у ДЕЦЕМБРУ почиње НОВИ ПОРЕДАК

Број пет

Здравствене слабости - проблеми са раменима и рукама, оболевање плућа и могућа нервна обољења. 

Енергетске боје - плава, жута и наранџаста.

Срећан дан - среда.

Број шест

Прочитајте још: Израчунајте свој биоритамски број и сазнајте која планета њима влада

Здравствене слабости - проблеми са устима, грлом и гласним жицама, оболевање бубрега, бубрежног мехура и гуштераче, проблеми са штитном жлездом и кожна обољења. 

Енергетске боје - плава, жута и зелена.

Срећан дан - петак.

Број седам

Фото: Pixabay

Здравствене слабости - већина проблема креће са нервног нивоа, честа појава хипохондрије, проблеми са лимфом, слабљење потколеница и проблеми са глежњевима.

Енергетске боје - небеско плава и смеђа.

Срећан дан - среда.

Број осам

Здравствене слабости - све што спада под подручје главе, проблеми са очима, носом, мигреном и вратним делом приче, проблеми са циркулацијом и крвниим притиском, регулација телесне температуре, и оболевање репродуктивним органима.

Енергетске боје - црвена, наранџаста и смеђа.

Срећан дан - уторак.

Прочитаје још: Свака генерација има свој број који открива њихове заједничке особине

Број девет

Здравствене слабости - психичка обољења и пороци, проблеми са кичмом и стопалима, обољеса јетре, проблеми са циркулацијом, болести желуца, цисте и малигна обољења.

Енергетска боја - љубичаста, тамно плава и бела.

Срећан дан - петак.

Прочитајте још: После 735 ГОДИНА: Среле су се ТРИ ПЛАНЕТЕ, стари свет ће се распасти и у ДЕЦЕМБРУ почиње НОВИ ПОРЕДАК

Како да направите нумеролошку амајлију


Фото: Pixabay

Изрежите правоугли комад природне тканине, памук или лан која је у вашој енергетској боји. Оловком или фломастером исте боје на средини тканине напишите свој срећан дан, а испод тога свој код рођења.

Тканину преклопити и ушити са страна да се добије “џепић” с отвореним врхом. У тај ,,џепић” је пожељно ставити одређено драго камење да би се поспешио рад амајлије.

Прочитајте још: "Породице неће постојати, љубав ће бити поражена, а рађање ће бити контролисано КИСЕОНИКОМ": Шта чека свет?!

Оникс блокира негативну енергију, цитрин доноси финанцијско побољшање, а аметист или розе кварц требају носити они који желе да привуку љубав у свој живот. Могу се додати и одређене биљке са истим деловањем, као и драго камење. Маховина за новац, ловор за пословни успех, латице руже за љубав. 

Ову амајлију треба носити увек уз себе на левој страни. Можете је стављати и под јастук ради бољег и мирнијег сна.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.