· · Коментара: 0
ГЛУМИЦА

Сви се сећате снајке ЖАКЕ из ПОРОДИЧНОГ БЛАГА, а ево како данас ИЗГЛЕДА И ЧИМЕ СЕ БАВИ (ФОТО)

Глумица Биљана Николић популарност је стекла улогом чувене Жаке у серији "Породично благо", а онда се повукла из јавности.

1595329598_Capture011.JPG
Фото: Принтскрин / Yоу тубе / Ангел Цомраде

Биљана је у серији играла Жаклину Жаке Стојковић, супругу Тике Шпица, којег је играо Предраг Пепи Смиљанић, а оно што нико није знао током снимања серије јесте то да су њих двоје наводно и у приватном животу били у вези.

Прочитајте још: "Ја сам ОТАЦ и уметник!" Бане Видаковић се огласио након хапшења и ОТКРИО ДЕТАЉЕ

- Био сам са глумицом Биљаном Николић у озбиљној вези четири године. Играли смо заједно, била ми је жена у "Породичном благу" - рекао је једном приликом Предраг Смиљковић.

Фото: Принтскрин / Yоутубе / Никола Стојановиц

- Када играте са одличном глумицом, то је сјајна размена енергије, па се деси чудна симбиоза и то је можда неки ниво заљубљености. Пошто ми никад у породици нисмо отворено показивали љубав, можда сам ја у љубави неспретан - истакао је глумац.

Прочитајте још: Исповест познате певачице: Рад са Бијонсе је био МУЧЕЊЕ

Серија "Породично благо" се приказивала од 1998. до 2002. године, а Жаке је била позната по бритком језику и својој љубави према леопард и тигар шарама на одећи.

Када је серија снимана, у периоду од 1997. до почетка двехиљадитих, нема ко није знао за ову лепу даму. Ипак, њој се живот испред камере, макар када је реч о медијском наступу, изгледа није допао. После "Породичног блага" играла је и у серији "Агенција за СИС", а онда се посветила само позоришту.

Фото: Принтскрин / Yоутубе / Крушевац ПРЕСС

Николићева је данас чланица Крушевачког позоришта, иако живи у Београду. Она данас има 44 године, мајка је двојице синова и ретко се појављује у јавности.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.