· · Коментара: 0
ЗАНИМЉИВО

КАКАВ ПЕХ! Млада показала фотке са венчања, а због оног што је УРАДИЛА најбоља другарица више са њом НЕ РАЗГОВАРА

Венчање представља најлепши догађај коме можете да присуствујете

1595583708_deverusa.jpg

Уколико се догоди да није све по плану, жене умеју јако да се наљуте. То је случај и са једном деверушом, која се након свадбе јако наљутила на своју најбољу другарицу која се удавала, када је схватила да је њен изглед изменила потпуно на фотографијама.

Прочитајте још: Откривено МИСТЕРИЈА прелепе ТИЈАРЕ са венчања принцезе Беатрис (ФОТО)

Фото: деспоситоспхотос

Наиме, млада је направила посебну колекцију слика са венчања, на којима се налази само са својим најбољим пријатељицама, а када је деверуша по имену Хедер, видела да се на сликама она доста разликује од својих другарица, била је веома љута на своју другарицу. Када су дошле на вечеру и почеле да гледају слике са венчања, примећено је да Хедер изгледа беспрекорно  у односу на друге девојке и да се њен изглед много разликује на тим фотографијама од оних које су добиле на свадби. У том тренутку јако се наљутила и бесно питала другарицу, зашто је урадила тако нешто.

- Хедер се веома наљутила и питала ме шта сам урадила са фотографијама. Објаснила сам јој да је у питању лични албум и да нема потребе да љути. Ипак, вече се завршило великом свађом за коју мислим да је непотребна.

Прочитајте још: Када сте се венчали? Ако сте омашили ГОДИНЕ, можете имати велике проблеме са АЛКОХОЛИЗМОМ

Хедер је ипак сматрала да је осрамоћена, јер изгледа другачије и о томе је писала на друштвеним мрежама, па су остале девојке замолиле младу да промени слике. 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.