· · Коментара: 0
ЗАНИМЉИВО

Можете ли да верујете?! Бака (52) постала интернет сензација због ТОРТЕ коју је направила (ВИДЕО)

Ова бака успела је да својим креацијама и раније одушеви кориснике друштвених мрежа, али последња њена торта надмашила је све досадашње

1595331347_chicken-dinner-food-lunch-3688.jpg
Фото: Пеxелс

Након што је невероватно реално успела да уз помоћ посластичарских крема, боја и марципана направи кантицу пилетине и кромпирића, а и авокадо, њена је торта у облику сирове пилетине обишла је друштвене мреже.

Прочитајте још: БИО САМ У ПРАВУ! Да ли сте један од оних који то ГОВОРЕ? Није добро!

У ствари се ради о торти од ваниле обложеној чоколадним ганацхеом и глазуром. Мунро је открила и како је за прса да би изгледала масна,  користила вотку коју је мешала с бојама за колаче. Креативна бака 10-годишње девојчице свој је коначан производ понудила породици, али они нису баш сви реговали одушевљено. 

Baka (52) инспирацију проналази на Фацебооку и Јутјубу, а од састојака за овај колач, користила је микс за колаче, чипс од чоколаде, крем, жуту, наранџасту и црвену боју, глукозу и вотку да би добила протеин.

Инспирацију је пронашла код Бен Кулена, који је познат по томе да колаче обликује као да су прави предмети.

- Видела сам ове пилеће груди код њега и рекла ово морам да направим, изгледа тако кул - рекла је Алиса. 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.