· · Коментара: 0
ХОРОСКОП

ИНДИЈАНСКИ ХОРОСКОП има другачије знакове: Сазнајте која сте животиња и што то ЗНАЧИ

Иако знакови имају сличне особине као у класичном хороскопу, постоје неке разлике.

1595581707_Depositphotos_56081885_s-2019.jpg
Фото: Депозит

Западњачки хороскоп темељи се на положају звезда и на томе се базирају и знакови, али у индијанском хороскопу главне су животиње – верује се да у свакоме од нас живи једна. Иако имају сличне карактеристике као и код класичног хороскопа, постоје неке разлике. Сазнајте која сте животиња и што то говори о вама.

Прочитајте још: ПАЗИТЕ ШТА БИ УСКОРО МОГЛО ДА ЗАМЕНИ БАТЕРИЈЕ: Можда вам се чини мало ГАДЉИВО, али било би револуционарно

Гуска: 22. децембра – 19. јануара 

Елемент овог знака је земља – ваздух, а особе рођене у овом раздобљу марљиве су, поуздане, озбиљне и одговорне. Имају велике амбиције, а у остварењу циљева су одлучне и истрајне. Најбоље им одговарају Дабар, Медвед и Гавран.

Видра: 20. јануара – 18. фебруара

Ваздушни знак који је независан, друштвен и воли динамику. Понекад знају бити мало непредвидиви и тврдоглави, знају и да кажу нешто без размишљања, па им друштво то зна замерити. Животни циљ им је скупити што више знања, а одлично се слажу с Гавраном, Соколом и Јеленом.

Прочитајте још: Истраживања кажу да ова песма СМАЊУЈЕ СТРЕС за 65%, али је не смете слушати док ВОЗИТЕ

Вук: 19. фебруара – 20. марта

Уметнички типови, нежни и пуни емпатије. Они рођени у овом раздобљу јако се лако прилагођавају, осетљиви су и пуни разумевања. Људе зна нервирати када избегавају обавезе, а често се нађу у проблему с тескобом. Највише у животу цене слободу. Одговарају им Детлић, Медвед и Змија.

Соко: 21. марта – 19. априла

Овај ватрени знак жесток је и снажан. Такви људи увек су спремни на авантуру, воле да стварају успомене, јако су предузимљиви. Понекад знају бити егоцентрични и нестрпљиви. Лосос и Сова су им најбољи партнери.

Прочитајте још: ЉУБИТЕЉИ КЊИГА НА АПАРАТИМА: Трик за улепшавање дома изазвао хистерију на друштвеним мрежама (ВИДЕО)

Дабар:  20. априла – 20. маја

Увек упорни, објективни, пуни воље и снаге. Људи рођени у овом периоду и знаку посесивни су и нетолерантни. У животу највише воле сигурност, а у друштву воле бити с Детлићем, Медведом и Гуском.

Јелен: 21. маја – 20. јун

Људи рођени од средине маја до средине јуна комуникативни су и воле повезаност. У друштву гласе за духовите и паметне особе, али понекад знају бити лењи. Гавран и Видра одлични су им партнери.

Детлић: 21. јуна – 21. јула 

Водени знак, симпатичан, емотиван, осетљив, препун емпатије. Детлићи су маштовити и вешти с новцем – знају да уштеде. Ипак, уз све позитивне особине знају да буду огорчени. Змија, Вук и Дабар – најбољи пријатељи.

Прочитајте још: Током короне сва деца ОВО РАДЕ, а један дечак је због тога доживео МОЖДАНИ УДАР (ВИДЕО)

Лосос: 22. јула – 21. августа

Пун самопоуздања и енергије, Лосос воли авантуру, креативност и даривање других. Негативне стране су ароганција и нетолеранција. С обзиром на количину самопоуздања коју имају, у животу воле да владају и да буду моћни. Њихове мане не сметају Сови и Соколу.

Медвед: 22. августа – 21. септембра

Иако воле да зановетају, добро процењују људе. У свему су умерени у животу и марљиви. Зато их Гуска и Дабар воле имати поред себе.

Гавран: 22. септембра – 22. октобра

Људи рођени у овом раздобљу јесени знају бити наивни и неодлучни, али позитивне стране као што су толеранција, приступачност и шарм то умањују. Животни циљ им је да имају доброг партнера, а идеални кандидати су Видра и Јелен.

Прочитајте још: Мајке су нам говориле ИСПЛАЗИ СЕ ДА ВИДИМ, а да ли знате шта заправо значи израз НЕМАТИ ДЛАКУ НА ЈЕЗИКУ?

Змија: 23. октобра – 22. новембра

Одлучни у својим циљевима, али не воле о њима много да причају, па се често каже да су мистериозни. Људи рођени у овом знаку маштовити су, али тврдоглави и импулсивни у својим реакцијама. Детлић и Вук то могу да трпе, па су им најбољи партнери.

Сова: 23. новембра – 21. децембра

Особе рођене крајем године воле авантуру, независне су, јако веселе и прилагодљиве. Људима зна да засмета то што немају мира, увек морају нешто да раде, а они у животу јако цене разумевање. Соко и Лосос најбоље су друштво овог знака.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.