· · Коментара: 0
Ужас

Трагедија која се препричава: МЛАДА УМРЛА НА СВАДБИ - Ивана поручила песму од Лукаса Почните без мене и ПАЛА МРТВА

Све се догодило пре 12 година, а и даље се памти.

1594118271_Depositphotos_82220568_s-2019.jpg
Фото: Депозит

Ивана Благојевић (24) преминула је на својој свадби 28.09.2008. године у Братунцу неколико часова после венчања! Несрећна девојка заиграла је уз омиљену песму „Почните без мене" Аце Лукаса, и срушила се насред ресторана наочиглед више стотина званица! Ивана је остала на месту мртва, а лекари су утврдили да је умрла од срчаног удара!

Прочитајте још: "Сине, она је умрла пре 7 година": Повезао девојку до центра Неготина, сутрадан сазнао БОЛНУ ИСТИНУ

Свадбено весеље у градићу Братунац у Републици Српској те 2008. године прерасло је у трагедију која се догодила само неколико часова након што је Ивана Благојевић, рођена Прокић, рекла „да" свом изабранику Драгу Благојевићу из Братунца.

Драго Благојевић кроз сузе казао је да још не може да се помири с чињеницом да његова Ивана није жива!

Прочитајте још: Код Милене је дошао поп, чуло се ВРИШТАЊЕ И ДЕМОНСКИ СМЕХ: Нишлија испричао како му је ћерку запосео ЂАВО (ВИДЕО)

- Годинама смо се забављали и маштали о заједничком животу. Једва смо чекали свадбу, месецима се припремали. Доктори су рекли да је умрла од срчаног удара. Једноставно јој је пукло срце од превелике среће - рекао је тада Благојевић.

Млада је све време била весела и насмејана

Он додаје да је весеље почело у недељу ујутро и да је Ивана све време била весела.

- Није се жалила да има било какве тегобе. Венчали смо се прво у цркви, а потом и у општини. Онда смо дошли у халу у Братунцу, где се налази ресторан. У њему је требало да буде одржано свадбено весеље пред неколико стотина званица. Славље је почело, музика је свирала и сви су били весели. Ивана је око 18 сати устала да игра уз своју омиљену песму „Почните без мене" Аце Лукаса. Устала је и само се срушила на под! Прво смо помислили да се само онесвестила од умора. Међутим, она није давала знаке живота. Сви смо се окупили око ње, а потом је одвезли у оближњи Дом здравља. Нажалост, није јој било спаса - испричао је тада Благојевић.

Прочитајте још: ЈАУК И ДАНАС ОДЗВАЊА! У овој цркви у Србији се нико НЕ ВЕНЧАВА И НЕ КРШТАВА, а иза свега се крије УЖАСНА ПРИЧА

Драго је наглашавао да његова покојна супруга никада није имала проблема са срцем.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.