· · Komentara: 0
TV zvezda

POZNATI voditelj optužen za SILOVANJE sestre - isplivali DETALJI

Bivši voditelj emisije "MythBusters" Adam Savedž optužen je za seksualno zlostavljanje, a ta optužba potiče od njegove rođene sestre.

1593780385_slika.JPG
Foto: Printscreen / Youtube Adam Savage's Tested

U predmetu podnetom u utorak Vrhovnom sudu u Vestčesteru, Miranda Pakijana kaže da je “seksualno zlostavljana kao dete od strane brata.” U dokumentima se navodi da je od 1976. do 1979. godine, kada su živeli zajedno u NJujorku, Savedž, koji sada ima 52 godine, “više puta silovao Mirandu Pakijanu i primoravao je na oralni seks, zajedno sa drugim oblici seksualnog zlostavljanja”.

U to vreme Pakijana je imala 7 do 10 godina, a Savedž 9 – 12, navodi se u dokumentima, prenosi “USA Today”. U tužbi se navodi da je Pakijana bila “užasnuta i istraumirana” zlostavljanjem i da želi da se “oporavi od emocionalne i fizičke patnje koju je pretrpela”.

Saznajte još: Bezazlene NAVIKE mogu biti ZNAK da se kod deteta razvija MENTALNI POREMEĆAJ

U izjavi koju je advokat Endru Bretler dostavio “USA Today” , Savedž je negirao optužbe.

Saznajte još: Ako TINEJDžERA do sada niste uveli u red, nemojte više biti STROGI, kasno je i OPASNO

“Nadam se da će moja sestra dobiti pomoć koja joj je potrebna da pronađe mir, ali ovome mora doći kraj. Dugi niz godina ona je nemilosrdno i lažno napadala mene i ostale članove moje porodice”, navodi se u saopštenju.

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.