· · Komentara: 1
OTVORENO

Jeziva ispovest popularne glumice: Ujak me zlostavljao kada sam imala sedam godina!

Popularna glumica kao dete bila je zlostavljana od strane ujaka, a za njegove postupke često je krivila sebe.

1592849561_teri-hacer.jpg
Foto: YouTube printscreen /Oprah show

Teri Hačer, popularna glumica koju svi pamtimo po ulozi Suzan Majer u seriji "Očajne domaćice", javno je progovorila o traumi iz detinjstva koju je od javnosti krila više od tri decenije.

Pročitajte još: Meril Strip otkrila NEPOZNATE DETALJE iz svog života: Pravila sam se mrtva, da bi prestali da me TUKU

Lepa glumica, prvi put je otkrila da je sa samo sedam godina trpela zlostavljanje svog ujaka: - Bila sam uverena da je to moja krivica i krivila sam sebe za ono što mi se dogodilo, pa nisam nikome pričala o tome i sve sam držala za sebe-, rekla je Teri i dodala da je majka shvatila da se nešto događa, ali da su svi ćutali o tome:

- Svi smo ćutali, tako nam je bilo lakše. Razmišljala sam jesam li luda, da li možda izmišljam? Žrtvama je lakše da veruju da je to plod mašte, nego da se suoče sa istinom-, rekla je Teri i napomenula da je zlostavljanje trpela do svoje skoro devete godine.

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.