· · Komentara: 0
ISKRENO

Naš poznati glumac otkriva: Ovo je NAJVIŠE što sam žrtvovao zarad karijere

Milan Marić veliku popularnost stekao je glumeći u seriji "Državni službenik", a dok svi iščekuju nastavak serije, glumac otkriva i šta je sve morao da radi kako bi napredovao u karijeri.

1593591504_milan-maric.jpg
Foto: YouTube printscreen /RTS

Milan je u jednom periodu imao i više od 100 kilograma, a pune dve godine mu je trebalo da se vrati u punu formu.

Pročitajte još:  Slavni glumac promenio veru, a sve zbog SRPKINJE (FOTO)

- Gubljenje i dobijanje kilograma je najveća fizička žrtva koju sam napravio zbog neke uloge. Za snimanje "Dovlatova" morao sam da napravim ogromnu promenu i da se za samo tri meseca ugojim 20 kilograma. Bio sam toliko uzbuđen da mi ništa nije bilo teško. Dobio sam prvu glavnu ulogu na filmu, u stranoj zemlji i sa jednim velikim rediteljem. Meni to nije bilo traumatično iskustvo. Ne smatram da mi je uništilo život, već da je zanimljivo fizički se transformisati zarad uloge i naučiti strani jezik - rekao je Marić  i dodaje: 

- Sada kad bi mi neko ponudio ulogu kao u "Dovlatovu" i tražio da se ugojim i 40 kilograma, a da naučim italijanski jezik, pitao bih samo koliko imam nedelja za to. Bio sam emotivno i psihički istrošen nakon snimanja filma. Imalo je tih 20 kilograma svrhu, a onda sam shvatio da izgledam kao pripadnik nekakvog obezbeđenja. Delovao sam sebi kao namršten i nervozan čovek. Počeo sam da razmišljam šta da radim. Pustio sam svoje telo da odahne. Slušam svoje telo - nastavio je Marić.

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.