· · Коментара: 0
ИСКРЕНО

Наш познати глумац открива: Ово је НАЈВИШЕ што сам жртвовао зарад каријере

Милан Марић велику популарност стекао је глумећи у серији "Државни службеник", а док сви ишчекују наставак серије, глумац открива и шта је све морао да ради како би напредовао у каријери.

1593591504_milan-maric.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /РТС

Милан је у једном периоду имао и више од 100 килограма, а пуне две године му је требало да се врати у пуну форму.

Прочитајте још:  Славни глумац променио веру, а све због СРПКИЊЕ (ФОТО)

- Губљење и добијање килограма је највећа физичка жртва коју сам направио због неке улоге. За снимање "Довлатова" морао сам да направим огромну промену и да се за само три месеца угојим 20 килограма. Био сам толико узбуђен да ми ништа није било тешко. Добио сам прву главну улогу на филму, у страној земљи и са једним великим редитељем. Мени то није било трауматично искуство. Не сматрам да ми је уништило живот, већ да је занимљиво физички се трансформисати зарад улоге и научити страни језик - рекао је Марић  и додаје: 

- Сада кад би ми неко понудио улогу као у "Довлатову" и тражио да се угојим и 40 килограма, а да научим италијански језик, питао бих само колико имам недеља за то. Био сам емотивно и психички истрошен након снимања филма. Имало је тих 20 килограма сврху, а онда сам схватио да изгледам као припадник некаквог обезбеђења. Деловао сам себи као намрштен и нервозан човек. Почео сам да размишљам шта да радим. Пустио сам своје тело да одахне. Слушам своје тело - наставио је Марић.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.