· · Komentara: 1
STRAŠNO

Popularna pevačica iznela šokantne detalje o zlostavljanju u braku: Tukao me i drogirao

Bivša članica grupe "Spice girls", Mel B, nedavno je otvorila dušu pred kamerama i ispričala sve detalje iz svog desetogodišnjeg braka sa suprugom Stivenom Belafonteom.

Mel-b-1.jpg
Foto: YouTube printscreen /BBC

Pevačica koju smo do nedavno gledali kao člana žirija u američkom "Supertalentu", otkriva sve o skandalu o kome su brujali svi svetski mediji.

Pročitajte još: Aparat koji svi koristimo, Sajmon je odlučio da baci! Prošle su tri godine, a on nam je dokazao da je MOGUĆE I BEZ NJEGA

Mel B i Stiven, godinama su upražnjavali da imaju intimne odnose sa dadiljom koja im je čuvala dete i koju su smatrali veoma bliskim članom porodice, to dokazuju i fotografije koje su objavljivali na društvenim mrežama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Yessss @celebjuiceofficial tonight peeps don’t forget to tune in boom???

A post shared by Scary Spice Mel b (@officialmelb) on

Ipak, pevačica je u jednom trenutku odlučila da javno ispriča sve, jer je mlada Nemica zatrudnela sa njenim suprugom. Ispričala je i da je Stiven navodno platio Lorejn 240 hiljada funti kako bi abortirala, negirala aferu i kazala da je zatrudnela sa drugim muškarcem.

Pročitajte još: Dženifer Lopez rastužila fanove: "Moram da verujem... Srce mi je slomljeno"

 -Tokom deset godina braka on me je drogirao, maltretirao, terao da šmrčem kokain, a onda bi snimao naše intimne odnose. Zaveo je dadilju i platio joj pobačaj. Želim sebe i decu da zaštim pod njega, zato tražim zabranu prilaska. Finansijski me je uništio kako bi održao privid glamura. Nije mi davao kartice, i nisam čak imala novca ni da posetim oca na samrti - ispričala je za britanske medije Mel B.

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.