· · Komentara: 0
LEPOTA

Da PUDER na vašem licu izgleda PRIRODNO? Uz ovaj TRIK MOGUĆE JE!

Nekad se čini da puder izgleda poput maske

1593770472_Depositphotos_12048936_s-2019.jpg
Foto: Depozit

Koliko god da birali - nekad se čini da puder na vašem licu izgleda poput maske! Ako ste izabrali pravu nijansu, onda bi trebalo da sledite uputstva koja slede.

Pročitajte još: Presujte CVET, pa zalepite ga na nokat, EVO kako (VIDEO)

Foto: Depozit

Da li ste od onih žena koje stalno kupuju različite pudere, a nikako da pronađu onaj koji deluje prirodno na koži? Znamo, niste jedini.

Jednostavan trik koji garantuje prirodan izgled pudera na licu krije se u, ni manje ni više - ulju. Naime, sve što treba da uradite je da prilikom nanošenja pudera u njega dodate kapljicu ulja.

Pročitajte još: Ovog leta će se nositi MULO! A znate li šta je to?!

Make-up stručnjaci preporučuju bademovo ili ulje jojobe, ali ističu i da nećete pogrešiti ako odaberete i bilo koje drugo beauty ulje, po svom ukusu.

Kada ulje dodate puderu on menja teksturu i postaje glatkiji, pa ga je lakše naneti i razmazati ga po licu, što znači i da će vam trebati manja količina, a rezultat će biti besprekoran i blistav ten koji izgleda potpuno prirodno kao da uopšte nemate puder.

Pročitajte još: BERMUDE mogu biti elegantne, ako ih nosite na PRAVI NAČIN

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.