· · Komentara: 0
Porodica

Dečak je nacrtao crtež: Nakon toga, odmah je uhapšena njegova majka i osuđena je na DOŽIVOTNU ROBIJU (VIDEO)

Tuga

1593681807_3.JPG
Foto: Youtube/That Naughty Tomato

Amanda Levis (35) osuđena je 2017. na doživotnu robiju zbog ubistva ćerke, a ključni svedok bio je njen sedmogodišnji sin A.J. Dečak je rekao da je majka utopila njegovu sestru, a kako se to desilo čak je i nacrt.

Pročitajte još: "Sine, ona je umrla pre 7 godina": Povezao devojku do centra Negotina, sutradan saznao BOLNU ISTINU

Zapravo, Amanda je tvrdila da je njena ćerka upala u bazen a svi su verovali u tu priču dok se nisu pojavili crteži dečaka.

Kada je sudija tražio da mališa opiše šta se desilo, on je rekao: "Ovo je moja mama i ovako je ubila moju sestru. Stavila joj je ruku na lice, da ne bi vrištala".

Dečak je kasnije suočen sa svojom majkom i tada je počeo da plače.

Na suđenju je svedočila i Amandina majka koja je tvrdila da je njena ćerka izgubila živce sa devojčicom, koja je bolovala od hiperaktivnosti i deficita pažnje.

Pročitajte još: Da li je ovo NAJSLAĐI VIDEO NA SVETU? Dečak (5) se RASPLAKAO, a zbog RAZLOGA plača sada ga svi šeruju (VIDEO)

Iako je osuđena za ubistvo, njegova majka je tvrdila da je neko nagovorio dečaka da da ovakav iskaz dok je advokat ubeđen da je njegova klijentkinja nevina

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.