· · Komentara: 0
TRAGEDIJA

Poginula ćerka (27) poznatog pevača: Stradala na licu mesta!

Lekari se bore za život njenog muža

pjimage--1-.jpg
Foto: Instragram printscreem/ktw10

Ketrin Vilijams-Daning, ćerka poznatog kantri pevača Henka Vilijamsa mlađeg (71), poginula je u saobraćajnoj nesreći u Tenesiju. Imala je samo 27 godina.

Pročitajte još: Devojka (21) pronađena MRTVA u kupatilu: Reči njene majke na sahrani KIDAJU DUŠU (FOTO)

Ketrin je bila najmlađa pevačeva ćerka, a nesreća se dogodila dok je bila sa suprugom Tajlerom Daningom u automobilu. U jednom trenutku, iz još uvek nepoznatih razloga, njihov džip je prvo udario u ogradu, a potom se isprevrtao.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I’ve always had a huge smile but this smile hides a lot. When you have dealt with emotional abuse from most of the ones that love you and you throw a smile on anyways, HONEY I say you are winning! The sad thing is I can’t get onto the ones that talk down to me because they were talked down to as a child and the pattern was never broken. I hope to break that pattern with my children and they will know discipline but they will also know anything they try it is a success in my eyes. I will never see failure in them. I am glad people have seen failure in me because it has pushed me to be that much stronger! #emotionalabuse #breakthepattern #speakout #domoregood #girlwashyourface

A post shared by Katherine Williams-Dunning (@ktw10) on

Mlada Ketrin je ostala mrtva na licu mesta od zadobijenih povreda, dok se lekari i dalje bore za život njenog supruga.

Sa Tajlerom se venčala 2015. godine i sa njim je imala dvoje dece; Boa (5) i Odri (2).

Pročitajte još: POGINULA ČITAVA PORODICA: Otac, majka i dvoje dece krenuli na sahranu, pa nastradali (FOTO)

Pre samo tri dana imala je poslednju objavu na Instagramu posvećenu pokojnoj tetki, sa slikom duge iznad njene nekadašnje kuće u Alabami, a njena objava sada je preplavljena oproštajnim porukama.

Na Instagramu je uglavnom objavljivala kako svoje, tako i porodične slike, sa suprugom i decom. 21. oktobra proslavila je 27. rođendan, a osmeh sa lica na slikama nije skidala.

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.