· · Komentara: 0
TRENDOVI

Koliko god godina da imate, u ovoj HALJINI ovog leta izmamićete poglede (FOTO)

Popularni brendovi u aktuelnoj sezoni potrudili su se raznovrsne modele haljina, ali jedan model posebno pristaje damama iznad 50 godina

Boho-dress.jpg
Foto: Depositphotos

Osvežavanje postojeće kolekcije u ormaru sredovečnim damama postavlja poseban problem, posebno kada je reč o odabiru letnjih haljina koje će sakriti višak na stomaku, naglasiti noge, istaći vrat. 

Pročitajte još: DEZEN koji će vladati ovog leta nosiće se od GLAVE do pete

Na Instagramu, kao jednoj od najuticajnijih društvenih mreža na svietu, poslednjih godina nametnule su se i brojne modne influenserke koje broje više od 50 godina. 
Foto: Depositosphotos

One svojim stilom osvajaju u petoj deceniji života, a mi smo odabrali jedan model haljine koji preporučuju modni stručnjaci za predstaojeću sezonu.

Bela haljina u boho stilu

Pročitajte još: Obucite se kao Melanija Tramp: Prva dama OBOŽAVA komad garderobe koji SVAKA žena ima u ormanu (Foto)

Takozvani boho stil odevanja tradicionalno se nalazi u fokusu modne javnosti u letnjim mesecima, a ove sezone možete ga istaći uz model midi dužine.

Ovaj model haljine možete kombinovati sa kaubojskim čizmama od prevrnute kože, espadrilama ili jednostavnim japankama.

 

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.