· · Komentara: 0
Zodijak

Ovo su idealni automobili za vas prema horoskopskom znaku

Koje automobile biraju, kako se odlučuju za boju i o kojem super automobilu sanjaju je istraživao veliki broj astrologa

korveta.jpg
Foto:Promo

Kažu da na izbor automobila, naravno pored dubine džepa, više od svih reklamnih spotova, marketinških trikova utiče znak u horoskopu. Koliko je to i u vašem slučaju tačno pokušali smo da istražimo spajajući rad mnogih astrologa koji su se bavili ovom temom iz više uglova, počevši od vrste automobila koji kupujemo, boje, pa sve do super automobila iz mašte.

Pročitajte još: Montiranje letnjih i zimskih guma postaje PROŠLOST

Tako ovan, lav i strelac, a radi se o takozvanim „vatrenim znacima Zodijaka“ koji ništa ne prepuštaju slučaju, koje su jake ličnosti, uvek se trude da dobiju šta žele, vole agresivnije automobile, ekstravagantije... Biraju većinom vozila sa više konjskih snaga, brže, upadljivije, teže personalizaciji vozila. NJihov izbor je“bmv“, „alfa romeo“, „honda“,“mazda“, „lančija“..

Pročitajte još: Slažete li se? Odlučeno koja je boja automobila najomiljenija

Vole i terenska vozila“ poput „lend rovera“, „džipa“ „tojote“... Omiljena boja je crna, bordo, crvena, narandžasta ili žuta, ali i tamno plava i ljubičasta. Automobil o kome najviše sanjaju i voleli bi da ga imaju je „lamborgini“.

Blizanac, vaga i vodolija (takozvani "vazdušni znaci") su intelektualni, komunikativni, skloni su apstraktnom razmišljanju, umetničke duše... NJihovi izbori su „sitroeni“, „renoi“, “seati“, “subarui“, “miniji“. Vodolija će izabrati svetlo plavi, blizanac najverovatnije žuti, a vaga svetlo zeleni ili bež automobil. Super automobil po njihovoj meri bi bio „jaguar“ skladnih linija.

Vodeni znakovi, rak, škorpija i ribe su emotivne, imaju svoj svet, intuitivne su i u skladu sa tim biraju i vrstu automobila. Tako će rakovi koji su porodično orijentisani birati neki prostraniji automobil sa većim gepekom. Tu dolaze razne varijante „forda“, „opela“ (“opel meriva“ na primer“), karavani... Škorpije preferiraju sportske automobile pa, ako već ne mogu da uzmu automobil iz snova uzimaju manje, ali brže automomobile poput „golfa turbodizela“, „reno megana“, „forda fokusa“. Ribe vole svoje automobile. Nisu im samo puka sredstva za vožnju pa je njihov izbor često „mercedes“ ali i „fijat 500“, „mini“, “opel korsa“...Škorpija nema dileme kad je boja u pitanju jer 90 odsto bi izabralo crnu. Rakovi belu ili srebrnu, a ribe, poznate sanjalice vole sve nijanse koje ih podsećaju na dubine mora, jezera... od plavih do nijansi tamno zelenih. NJihov automobil iz snova bio bi neki „maserati“, „korveta“...

Najizbirljiviji su kad su automobili u pitanju jarac, bik i devica. Takozvani „zemljani“ horoskopski znakovi su praktični, strpljivi, proračunati, uporni. Konvencionalni su. Tako biraju i automobile: proverene, pouzdane, ekonomične.

Kupuju „folksvagene“, "tojote“, “volvoe“, “audije“, “škode“, “suzukije“, “pežoe“, “opele“, “mercedese“...

Spremni su često da prihvate novine, koje smatraju jako naprednim i nečim neizbežnim, pa ako se još odnose i na ekonomičnost nemaju dilema, pa su među prvim kupcima hibridnih, električnih vozila.

Vole sve vrste terenaca. Boje su crna, siva, metalik, vatreno crvena, braon. Automobili iz snova su im „Ferari“ i „Porše “.

Foto:Promo

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.