· · Komentara: 0
ISTRAŽIVANJE

Pogledajte spisak automobila pogodnih za seks: Možda baš na vašem piše "bolje uzmite sobu"

Zanimljivo istraživanje o vozilima koje smatraju najpogodnijima za seks

renge-rover-sex.jpg

Brojni specijalizovani automobilski mediji godinama unazad "prikupljaju podatke i vrše opsežna ispitivanja" koji automobil je najbolji za seks!

Najnoviju rang listu su napravili na poznatom portalu "Onli motors".

Pročitajte još: Slažete li se? Odlučeno koja je boja automobila najomiljenija

Za prva tri izabrana automobila na rang listi sledi i objašnjenje zašto baš to vozilo, a za ostale pustite mašti na volju.

Na prvom mestu je, kažu, ubedljivo "rendž rover".

- Sasvim zasluženo jer pruža obilje prostora na zadnjoj klupi i ima jako visok krov sa mnogo prostora što može biti vitalno za "situaciju" - kaže se u obrazloženju dodeljivanja ove laskave titule.

Na drugoj poziciji je "mercedes S klase", rekli bismo klasična limuzina...

- Komforna sedišta, glatka vožnja, perfektan automobil za "male izlete u akciju".

Moćni "BMV serije 5" je visoko rangiran na trećoj poziciji.

- Idealan automobil što zbog izuzetnih kožnih sedišta, što zbog čvrstog poklopca haube-motora što je izuzetno u slučaju kada je "samo to mesto dostupno za obavljanje posla". Uz "BMV serije 5" kažu istraživači ide najbolje pesma Tine Tarner "Steamy Windows"...

Parovi skloni ekološkom pogledu na svet uspeli su da se izbore za visoku sedmu poziciju "tojote prijus" jedinog hibridnog vozila na ovoj listi.

Pročitajte još: Kad ti "Ferari" nije dobar napraviš svoj auto snova (Foto)

Postoji i napomena za one koji poseduju citiramo - manja vozila poput "smarta", "minija" ili "dačije" da odustanu od vratolomija na četiri točka i iznajme sobu u hotelu"

Rang lista najboljih automobila za seks:

  1. "Rendž rover"
  2. "Mercedes S klas"
  3. "BMW serije 5 "
  4. "Porše kajen"
  5.  "Audi A6"
  6. "Ford fokus"
  7. "Tojota prijus"
  8. "Volvo V70"
  9. "Leksus RX"
  10. Džip grand čiroki"             

 

Foto:Promo

 

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.