· · Коментара: 0
ИСТРАЖИВАЊЕ

Погледајте списак аутомобила погодних за секс: Можда баш на вашем пише "боље узмите собу"

Занимљиво истраживање о возилима које сматрају најпогоднијима за секс

renge-rover-sex.jpg

Бројни специјализовани аутомобилски медији годинама уназад "прикупљају податке и врше опсежна испитивања" који аутомобил је најбољи за секс!

Најновију ранг листу су направили на познатом порталу "Онли моторс".

Прочитајте још: Слажете ли се? Одлучено која је боја аутомобила најомиљенија

За прва три изабрана аутомобила на ранг листи следи и објашњење зашто баш то возило, а за остале пустите машти на вољу.

На првом месту је, кажу, убедљиво "ренџ ровер".

- Сасвим заслужено јер пружа обиље простора на задњој клупи и има јако висок кров са много простора што може бити витално за "ситуацију" - каже се у образложењу додељивања ове ласкаве титуле.

На другој позицији је "мерцедес С класе", рекли бисмо класична лимузина...

- Комфорна седишта, глатка вожња, перфектан аутомобил за "мале излете у акцију".

Моћни "БМВ серије 5" је високо рангиран на трећој позицији.

- Идеалан аутомобил што због изузетних кожних седишта, што због чврстог поклопца хаубе-мотора што је изузетно у случају када је "само то место доступно за обављање посла". Уз "БМВ серије 5" кажу истраживачи иде најбоље песма Тине Тарнер "Steamy Windows"...

Парови склони еколошком погледу на свет успели су да се изборе за високу седму позицију "тојоте пријус" јединог хибридног возила на овој листи.

Прочитајте још: Кад ти "Ферари" није добар направиш свој ауто снова (Фото)

Постоји и напомена за оне који поседују цитирамо - мања возила попут "смарта", "минија" или "дачије" да одустану од вратоломија на четири точка и изнајме собу у хотелу"

Ранг листа најбољих аутомобила за секс:

  1. "Ренџ ровер"
  2. "Мерцедес С клас"
  3. "БМW серије 5 "
  4. "Порше кајен"
  5.  "Ауди А6"
  6. "Форд фокус"
  7. "Тојота пријус"
  8. "Волво В70"
  9. "Лексус РX"
  10. Џип гранд чироки"             

 

Фото:Промо

 

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.