· · Komentara: 0
LJUBAV

Kako da znate da li je muškarac lud za vama? Pratite ove KORAKE i saznajte

Kako da znate da li je lud za vama?

1593421310_Depositphotos_218266504_xl-2015.jpg
Foto: Depozitfoto

Žene mnogo više pokazuju emocije, pa često na početku veze ne znaju da li je partner zaljubljen u njih. Postoje načini da saznate koliko mu je stalo do vas.

Pročitajte još: Planirate SEKS? ČOKOLADA ubija mušku moć, a tek OVA pića!

Kad je zaljubljen, muškarac je romantičan, pažljiv, obasipa voljenu osobu poklonima, kupuje joj cveće i spreman je da učini sve za nju. Ako mu je stalo do partnerke, želeće da je upozna sa prijateljima, porodicom ili će je odvesti u omiljeni restoran gde ga svi poznaju.

Ako vam priča o detaljima sa posla, traži savet, pita šta mislite o ovom i onom...

Zaljubljen muškarac će na svaki način pokušati da uveri lepšu polovinu da može da se osloni na njega. Ako vam priča o tome šta je ručao na poslu, o čemu je razgovarao sa šefom ili druge detalje, budite sigurni da nije ravnodušan. Ukoliko mu je stalo do vas, uvažiće vaše mišljenje, interesovaće ga šta mislite o mnogim stvarima.

Takođe, nikad vas neće povrediti, poniziti, niti izludeti. Pred ženom koju voli pokazaće svoju nežnu stranu i neće kriti šta oseća.

Pročitajte još: Nije isto imate li 20 ili 60: Pročitajte JELOVNIK koji odgovara vašim godinama

Važno je da znate da većina muškaraca koji kažu "volim te", to iskreno i misle. Čak i ako su škrti na rečima, odaće ih pogled, jer ljubav jednostavno ne može da se sakrije.

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.