· · Komentara: 0
APLIKACIJE

Kako da sakrijete da ste pročitali poruku na Viber, Facebook ili WhatsApp?

Rešenje za “Seen” je odavno tu i donosi se i funkcioniše na najfrekventnijim aplikacijama za razmenu poruka kod Android operativnih sistema

Depositphotos_75407979_s-2019.jpg
Foto: Depositphotos

Odloženi odgovor na poruke koje smo pročitali ima rešenje! Naime, postoji rešenje za onaj problem kada ne želimo ili nismo u stanju da odgovorimo na poruku koju smo pročitali, a da njen pošiljalac ne vidi da je ista pročitana.

Pročitajte još: Tri STRANICE sa kojih možete skinuti stare igrice BESPLATNO

Iako mnogi poštuju tuđe vreme i privatnost, postoje trenuci kada nismo spremni da odgovorimo na viđene poruke, a istovremeno da ne napravimo problem time što će korisnik videti da je poruka pročitana. 

Pročitajte još: Korisno i jednostavno: Kako da sačuvate vaš laptop od pregrevanja?

Uz pomoć aplikacije “Unseen - No Last Seen” koja funkcioniše za Android operativne sisteme moći ćete da pročiitate poruke i da odgovorite kada to vama odgovara i sprečiti da o vama preovlada mišljenje da ne poštujete druge. 

Pročitajte još: Tri jednostavna trika: Kako da produžite životni vek svog laptopa?

 U nastavku vam donosimo, korak po korak, kako da instalirate ovu aplikaciju.

1. Na Play prodavnici pronađite aplikaciju “Unseen - No Last Seen”, preuzmite je i instalirajte na svoj mobilni ili tablet uređaj.

Pročitajte još: Sačuvajte svoje vreme: Kako da na najlakši način pronađete željenu fotografiju na Guglu?

2. Prilikom intstalacije i podešavanja, podesite je tako što ćete ispratiti navođenje i dodeliti joj neke dozvole, koje su neophodne kako bi uspešno funkcionisala.

3. Kada vam stigne poruka na Viber, Facebook ili WhatsApp, jednostavno pristupite aplikaciji “Unseen - No Last Seen” i tu pročitajte poruke umesto u originalnim aplikacijama. 

Aplikacija je vrlo jednostavna i zahteva da joj se dozvoli pristup samo nekim osnovnim komponentama sistema, ništa preterano duboko.

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.