· · Komentara: 0
ZANIMLJIVO

"Bebisiterka je dala OTKAZ nakon što je pročitala moje privatne poruke sa MUŽEM"

Čuvanje dece veoma je odgovoran posao, a jednoj bebisiterki definitivno nije bilo lako da radi za bračni par o čijoj je deci brinula

1594295380_office-620822_1920.jpg
Foto: Pixabay

Par je unajmio bebisiterku da im čuva dve devojčice kako bi mogli da idu na posao. Međutim, njihov odnos postao je napet kada je prvi put dadilja zakasnila deset minuta, zbog čega je žena kasnila na posao.

Pročitajte još:  NAJBOGATIJI! Da je mario za novac, Tesla bi kada je umro imao TAČNO OVOLIKO NOVCA NA RAČUNU! (VIDEO)

Odlučili su da joj oproste i više ne spominju, ali izgleda da nije bilo baš tako. Dan kasnije bebisiterka je ispričala da je pomagala jednoj od devojčica na Ajpedu i slučajno je pročitala poruke koje je razmenio bračni par, a odnosile su se na nju.

Supruga je ispričala šta se dogodilo:

Požalila sam mu se, kako je kasnila tog jutra i da sam i ja zakasnila na posao, a onda je nastavila da čita poruke u poslednjih mesec dana.

- Jednom sam mu se požalila i da je pojela sav naš keks To je bilo smešno i prebolela sam brzo, ali sam morala da mu ispričam. Nikada joj ne bih rekla bišta o tome.

Foto: Pixabay

Dan pre nego što je trebala da dođe kod nas da čuva decu, poslala mi je poruku da ne želi više da radi, jer je pročitala poruke. Bila je stvarno povređena i sažalila sam se na nju. Osećam se užasno, ali i povređeno jer je čitala našu prepisku. Izvinila sam joj se zbog onoga što sam pisala suprugu, ali se i dalje osećam tužno - požalila se žena na jednom forumu, a onda dobila i različita mišljenja:

Pročitajte još: "Video sam biće sa dugačkim prstima": Postoji DOKAZ koji otkriva da li ste imali veze sa VANZEMALJCIMA (VIDEO)

Većina njih se složila da je bejbisiterka narušila njihovu privatnost i da je pogrešila što je čitala poruke, jer je to nedopustivo.

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.